18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα πιο compact κινητά για το μέγεθος της οθόνης τους (infographic)

    Η αλήθεια είναι ότι το πόσο φορητό είναι το smartphone σας δεν εξαρτάται μόνο από το… μέγεθος της οθόνης του. Σημαντικός παράγοντας είναι και το πόσο μεγάλο είναι το bezel, η στεφάνη δηλαδή που περιβάλλει την οθόνη της συσκευής, και, σε αρκετές περιπτώσεις, αυξάνει το μέγεθός της τόσο… εκνευριστικά, ώστε επηρεάζει τόσο την ευχρηστία, όσο και την αισθητική προτάσεων της αγοράς.

    Το infographic που ακολουθεί επιχειρεί να δείξει ποιες εταιρείες και ποια μοντέλα τα καταφέρνουν καλύτερα και πετυχαίνουν μία… compact εμφάνιση, με μικρά bezels γύρω από την οθόνη. Αν και απουσιάζει το Sony Xperia ZL, που, κατά τη Sony, έχει το best-screen-to-phone-size ratio που φτάνει το 75,84%, συναντάμε πολλά ακόμη από τα γνωστά μοντέλα της αγοράς.

    Στην πρώτη θέση, βρίσκεται το LG G2 (75,7%) και ακολουθεί το Note 3 (74,6%). Το Nexus 5 έχει ποσοστό 72%, αρκετά πιο πίσω είναι το (επίσης κατασκευασμένο από την LG) Nexus 4 (66,8%), ενώ το Xperia Z1 έχει 64,5%, το iPhone 5s 60,6% και το Lumia 1020 59,8%. Στην τελευταία θέση, βρίσκεται το (παλιό) iPhone 3GS με… 50,8%.

    Δείτε το αναλυτικό infographic με τίτλο “πόσο από το κινητό σας είναι στην πραγματικότητα…. οθόνη” και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

    Screen-to-phone-size-ratio-infographic

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles