21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Moto 360. Το πανέμορφο Android Wear smartwatch στο Google I/O 2014! (photos & video)

    Μπορεί να αργήσει λιγάκι ακόμη να κυκλοφορήσει, σε σχέση με το LG G Watch αλλά και το Samsung Gear Live που μόλις ανακοινώθηκε, ωστόσο το Moto 360 είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη διαφορά, το πιο όμορφο smartwatch με Android Wear που έχουμε δει έως σήμερα.

    Moto 360 Google IO

    Η πρόταση της Motorola -και η μόνη “έξυπνη” επιλογή σας στην κατηγορία που μοιάζει με ένα κανονικό… ρολόι και όχι με ένα gadget- διαθέτει στρογγυλό design που κάνει τη διαφορά και πολλούς χρήστες να το ερωτευτούν από την πρώτη στιγμή που το γνώρισαν τον προηγούμενο Μάρτιο. Το Moto 360 ήταν, φυσικά, στο Google I/O 2014, στα χέρια πολλών τυχερών στελεχών της Google αλλά και δημοσιογράφων από τα μεγάλα αμερικανικά μέσα που προχώρησαν στα πρώτα reviews του και μας χάρισαν πολλές hands-on φωτογραφίες του.

    Moto 360 Phone Arena 04

    Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματικές επιλογές και διαθέτει δερμάτινο λουράκι, καθώς και, όπως προείπαμε, μία μεγάλη στρογγυλή οθόνη edge-to-edge, με μία μικρή εξαίρεση στο κάτω μέρος της όπου υπάρχει χώρος για τους display drivers.

    Moto 360 Phone Arena 03

    Η εμπειρία του Android Wear είναι φυσικά παρόμοια σε όλες τις σχετικές προτάσεις, ωστόσο η διαφορετική εμφάνιση του Moto 360 κάνει και σε αυτό το κομμάτι τη διαφορά.

    Moto 360 Phone Arena 01

    Περισσότερα, πάντως, για το πώς τρέχει το νέο λειτουργικό της Google σ’ αυτό δεν είχαμε, καθώς η demonstration version που υπήρχε διαθέσιμη στο Google I/O δεν προσφερόταν για ένα λειτουργικό hands-on.

    Moto 360 Phone Arena 02

    Το Motorola Moto 360 δεν είναι έτοιμο για να φτάσει στα καταστήματα άμεσα, αλλά θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς να γνωρίζουμε επίσημα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την τιμολόγησή του.

    Moto 360 Phone Arena 05

    Δείτε το hands-on video του site Phone Arena για το Moto 360 (από εκεί προέρχονται και οι περισσότερες φωτο που συνοδεύουν το παρόν θέμα).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles