15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Να (ακόμη) ένας λόγος να ζηλεύεις πολύ τον Joshua Topolsky του The Verge. Φοράει ήδη το Moto 360!

    Γνωρίζουμε πως το Moto 360, το πιο όμορφο smartwatch που έχουμε δει ποτέ και ενσωματώνει το νέο λειτουργικό για wearables της Google, Android Wear, θα κάνει την εμφάνισή του σχετικά σύντομα στα καταστήματα. Πόσο… σύντομα, ωστόσο, δεν το γνωρίζουμε ακριβώς και πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν τις μέρες έως το Google I/O 2014 στα τέλη του Ιουνίου, ώστε να μάθουμε περισσότερα από “επίσημα χείλη” για ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα gadgets της σεζόν.

    Moto-360-the-Tonight-Show-Joshua Topolsky

    Να όμως και κάποιος που… δε χρειάζεται να περιμένει, το έχει ήδη στο χέρι του και δε διστάζει να κάνει με αυτό… τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ο Joshua Topolsky, αρχισυντάκτης του The Verge, έχει στο χέρι του το Moto 360, κάνοντας πολύ κόσμο να τον ζηλεύει αφόρητα! Εμφανίστηκε στο Tonight Show του Jimmy Fallon στην αμερικανική τηλεόραση και, δε φτάνει που φόραγε το ρολόι της Motorola, δε μίλησε καθόλου γι’ αυτό, ούτε το παρουσίασε στην εκπομπή.

    Αντίθετα, αναφέρθηκε μόνο στη νέα Lytro camera και σε ένα καινούριο virtual reality game, κάνοντας όσους τον παρακολουθούσαν (και όσους διαβάζουν τη σχετική είδηση στο Internet) να “σκάσουν από το κακό τους”.

    joshua-topolsky-moto-360

    Για να δούμε πότε θα δούμε κι εμείς το Moto 360 από κοντά…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles