21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτός ο διάδοχος του Moto 360; (photo)

    Τον προηγούμενο μήνα, η Lenovo μας είχε δώσει ένα hint πως η Motorola εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartwarch, δημοσιεύοντας -και στη συνέχεια διαγράφοντας- μία φωτογραφία από μία βαλίτσα γεμάτη αξεσουάρ για ρολόγια. Και άλλες σχετικές φήμες, ωστόσο, που αναφέρονται στον πιθανό διάδοχο του Moto 360, κυκλοφορούν εδώ και καιρό στο Διαδίκτυο και, να, που τώρα έχουμε και μία φωτό, που υποτίθεται πως αποκαλύπτει τη νέα συσκευή.

    Motorola-Moto-360-successor-leaked-press-render

    Παραπάνω βλέπουμε το “νέο” Moto 360 με ολοστρόγγυλη οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες σε όλη την επιφάνειά της, σε αντίθεση με την πρώτη συσκευή που διέθετε ένα “νεκρό” τμήμα στο κάτω μέρος της. Η Motorola είχε σημειώσει ότι το είχε κάνει αυτό, ώστε να εξασφαλίσει ότι το ρολόι θα έχει λεπτό πλαίσιο, φαίνεται ωστόσο ότι κατάφερε να λύσει το “πάζλ” της μηχανικής και να δημιουργήσει ένα νέο ρολόι με πληροφορίες σε όλη την επιφάνεια της οθόνης του. Καλά νέα, αναμφισβήτητα…

    Προηγούμενες φήμες ήθελαν το επόμενο Moto 360 να διαθέτει ανάλυση οθόνης 360×360 pixels και Android 5.1, όπως επίσης και δυνατότητα customization μέσω του Moto Maker website. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε να δούμε την ανανεωμένη συσκευή στην αγορά σύντομα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles