14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Moto C και Moto C Plus. Έρχονται τα πιο οικονομικά Moto by Lenovo που είδατε ποτέ

    Για όσους θέλουν να αποκτήσουν το πρώτο τους smartphone, η Lenovo ετοιμάζει τα πιο οικονομικά Motorola που είδατε ποτέ. Τα Moto C και Moto C Plus, που αποκαλύπτει ο Evan Blass μέσω του Venture Beat, είναι δύο σούπερ προσιτές προτάσεις με Android 7.0 Nougat.

    Moto C

    Και οι δύο συσκευές έρχονται με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 480p για το Moto C και 720p για το Moto C Plus, το οποίο διαθέτει ακόμη 4G LTE και 64-bit quad-core επεξεργαστή στα 1.3 GHz.

    Το Moto C έρχεται σε δύο εκδόσεις: μία με 4G LTE και μία μόνο με υποστήριξη 3G. Διαθέτει 1GB RAM ενώ το Moto C Plus διαθέτει 1GB ή 2GB. Ο αποθηκευτικός τους χώρος είναι 8 ή 16GB ανάλογα με την έκδοση και την αγορά, ενώ είναι επεκτάσιμος.

    Στον τομέα της κάμερας, το Moto C έρχεται με κεντρική κάμερα ανάλυσης 5MP ενώ το C Plus με 8MP με την εμπρόσθια να είναι 2MP και στις δύο προτάσεις. Όσο για την μπαταρία, το Moto C έχει μία χωρητικότητας 2.350mAh ενώ το Moto C Plus 4.000mAh. Οι νέες προσιτές προτάσεις της Lenovo θα διατεθούν σε μία ποικιλία χρωματικών επιλογών (μαύρο, άσπρο, χρυσό, και κόκκινο).

    Δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν οι συσκευές, πάντως με μία πολύ οικονομική τιμή (ακόμη και κάτω από τα 100 ευρώ) θα αποτελούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για ενδεχόμενη αγορά από κάποιον που θέλει να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο των smartphones.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles