16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Moto E4 Plus & Moto Z2 Play unboxing & hands-on

    Η Lenovo έχει πλέον μια δυναμική παρουσία στην αγορά μέσω του Moto brand, το οποίο έχει αρχίσει να αποκτά την αίγλη της πάλαι ποτέ Motorola χάρη σε ποιοτικά και high-end μοντέλα. Στα γραφεία του Digitallife έφθασαν 2 συσκευές Moto, οι οποίες ανήκουν σε εντελώς διαφορετικές κατηγορίες, τιμολογιακά. Το Moto E4 Plus αφορά την low-end/mid-range αγορά ενώ το Moto Z2 Play είναι ένα smartphone με πολύ δυνατά specs και εμφάνιση και το μεγάλο πλεονέκτημα της υποστήριξης των περίφημων mods, αλλά και των εναλλασσόμενων πίσω covers!

    Untitled

    Το Moto E4 Plus έχει τιμή κοντά στα €150 και διαθέτει οθόνη 5,5″ με 720p ανάλυση και πιστό στο 16:9 ratio. Η οθόνη καλύπτεται από Gorilla Glass 3 και η συσκευή έχει αρκετά καλό σχεδιασμό, ποιοτικό αλλά και εργονομικό. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε το MediaTek MT6737 μαζί με 3GB RAM και η συσκευή τρέχει Android 7.1.1 Nougat, ενώ διαθέτει κάμερες 13MP και 5MP στο πίσω και εμπρός μέρος αντίστοιχα. Έχει NFC, FM Radio, microUSB 2.0 θύρα και αξίζει να σημειωθεί πως υποστηρίζει Dolby Atmos ακουστικά, ενώ το μεγάλο ατού του είναι η θηριώδης μπαταρία των 5.000mAh που θα βγάλει το 24ωρο σας με περισσή άνεση.

    cof

    cof

    cof

    sdr

    cof

    cof

    cof

    Το Moto Z2 Play, όμως, ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις, μεταξύ των δύο συσκευών που έπεσαν στα χέρια μας. Εντυπωσιακά λεπτός σχεδιασμός που “αλλάζει” μόνο στο σημείο της οπίσθιας κάμερας, μεταλλική κατασκευή και τα χαρακτηριστικά pins στο κάτω μέρος για τη σύνδεση των Moto Mods. Το Z2 Play έχει οθόνη 5,5″ αλλά με fullHD ανάλυση, και αυτή με 16:9 ratio και καλυπτόμενη από Gorilla Glass 3. Στο εσωτερικό του έχουμε το Qualcomm Snapdragon 626 με 4GB RAM και 64GB χώρου αποθήκευσης ενώ διαθέτει εξαιρετικές κάμερες. Μια των 12MP στο πίσω μέρος με f/1.7 διάφραγμα, PDAF, dual-LED που κάνει λήψη 4Κ video και μια των 5MP στο εμπρός μέρος με δικό της dual-LED flash (!) και δυνατότητα λήψης 1080p video. Η συσκευή τρέχει το Android 7.1.1 και θα λάβει Android 8.0 oreo, από πλευράς συνδεσιμότητας έχει τα πάντα, ενώ η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 3.000mAh. Στην Ελλάδα διατίθεται στα €499 μαζί με το Moto Gamepad Mod και σίγουρα είναι μια εξαιρετική συσκευή από κάθε άποψη.

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    Θα μάθετε περισσότερα για τα Moto E4 Plus και Moto Z2 Play στο unboxing & hands-on video μας!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles