20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Moto G Titan και Moto E Styx με υποστήριξη LTE

    Για τους λάτρεις των smartphones της Motorola, τα νέα είναι χαρμόσυνα…γιατί διέρρευσαν πληροφορίες δύο νέων μοντέλων με 4G LTE υποστήριξη!

    Το Moto G Titan είναι ένα Moto G με 4G υποστήριξη και σχεδόν καμία άλλη διαφορά. Ελαφρώς πιό βαρύ λόγω του hardware για το LTE κατά 6 γραμμάρια, θα έχει 8GB χώρου με επέκταση μέσω microSD, τετραπύρηνο chipset και μια 8άρα κάμερα ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο (απ’όπου προήλθε η διαρροή) θα κοστίζει ελαφρώς περισσότερο από το απλό Moto G, ήτοι σχεδόν 160 λίρες.

    motorola-moto-e-vs-motorola-moto-g

    Όσο για το Moto E Styx, ουσιαστικά είναι ο διάδοχος του Moto E που αποτέλεσε δημοφιλή πρόταση κοντά στα €100, με 4G LTE υποστήριξη αλλά καινούργιο, τετραπύρηνο chipset (αντι του διπύρηνου) και τιμή περίπου 110 λίρες Αγγλίας.

    Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά τους και σε άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά και για τις τιμές τους στην Ελλάδα.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles