20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Moto G32: Κυκλοφόρησε και “παίζει” δυναμικά στη Value for Money κατηγορία!

    H Motorola συνεχίζει δυναμικά την αντεπίθεση της, σε μια προσπάθεια να κυριαρχήσει στο κομμάτι των value for money συσκευών, εστιάζοντας σε συσκευές που διαθέτουν όλο το “πακετό”, χωρίς να κοστίζουν μια μικρή περιουσία! Το Moto G32 που λανσαρίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, στην Ινδία και σε αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής διακρίνεται για αυτή τη λογική, καθώς προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες του χρήστη, σε προσιτή τιμή, η οποία δεν ξεπερνάει τα 210€.  

    Ξεκινώνοντας πρώτα από τον εξωτερικό σχεδιασμό, η πρόταση της Motorola έρχεται με διαστάσεις 161,8 x 73,9 x 8,5 χιλιοστά και ζυγίζει 184 γραμμάρια. Το σώμα είναι water resistant και μπορεί να διατεθεί σε τρία χρώματα: Mineral Grey, Satin Silver και Rose Gold.Το Moto G32 διαθέτει πάνελ LCD 6,5” (ανάλυση FHD+) με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ενώ στην “καρδιά” του βρίσκεται ένα Snapdragon 680 SoC (το οποίο είναι ανώτερο από το Helio G85 που αποτελούσε την επιλογή της Motorola για το Moto G31).  Το νέο G32 έχει επιλογές μνήμης 4/64 GB και 6/128 GB, με την μπαταρία του να ανέρχεται στα 5.000mAh, με δυνατότητα για fast charging στα 30W.

    Παράλληλα, το νέο “μέλος” της οικογένειας Moto έρχεται με μια κύρια μονάδα 50MP με έναν μικρό αισθητήρα 1/2,76″ (0,64μm pixel), μια κάμερα 8MP 118° Ultra-Wide και μια macro cam 2MP στο πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια κάμερα selfie 16MP μέσα σε οπή (με φίλτρο Quad Bayer), ενώ η λήψη βίντεο περιορίζεται στα 1080p @30fps. Το Moto G32 διατίθεται σε παραλλαγές με μονή και διπλή υποδοχή SIM’s, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ειδική θέση για κάρτα microSD. Αξίζει να προσθέσουμε ότι πρόκειται για ένα 4G-Only smartphone, ενώ οι υπόλοιπες επιλογές στο κομμάτι του connectivity περιλαμβάνουν: Wi-Fi 5 (ac), Bluetooth 5.2 και NFC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles