20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Moto G4. Τελικά δε θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo

    Αν έχετε στην κατοχή σας το Moto G4 και περιμένατε να λάβετε το update σε Android Oreo, το οποίο είχε “υποσχεθεί” η Motorola κάποια στιγμή παλαιότερα, τα νέα δεν είναι καλά για εσάς…

    moto_g4

    Σε σχετική λίστα με συσκευές της που θα λάβουν το Oreo, το Moto G4 δεν αναφέρεται πουθενά. Σα να μην έφτανε αυτό, η εταιρεία έχει αποσύρει οποιαδήποτε αναφορά υπήρχε στο site της και αλλού, στο Oreo update για το Moto G4. Δείτε, για παράδειγμα, ένα “παλιό” και ένα “νέο” poster της συσκευής.

    full

    full2

    Επίσης, ένα βίντεο από το 2016 στο οποίο αναφέρεται το Oreo update αλλά και ακόμη μια διαφήμιση, ισπανική αυτή τη φορά, που αναφέρει updates σε Nougat και Oreo (προφανώς όχι σαν “Oreo” καθώς τότε το ξέραμε απλά ως Android O).

    https://www.youtube.com/watch?v=voyvRspkWAo

    nexus

    Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα tweet της Motorola Ινδίας που ανέφερε update σε Oreo για το G4, το οποίο στη συνέχεια διεγράφη! Απ’ότι φαίνεται, είτε άλλαξαν τα πλάνα της εταιρείας και θέλει να δoθεί περισσότερη βάση στα νέα μοντέλα της, είτε κρίθηκε πως το G4 δε μπορεί να “σηκώσει” το Oreo.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles