19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Moto G5 & Moto G5 Plus Hands-On @MWC 2017 “H πέμπτη γενιά Moto G έφτασε!”

    H Lenovo δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη μεγάλη γιορτή της mobile τεχνολογίας, για αυτό και στο MWC 2017 προχώρησε στην παρουσίαση δύο νέων Moto G smartphones που επιχειρούν να κερδίσουν την εκτίμηση των καταναλωτών που αναζητούν μία αξιόλογη συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα!

    Moto G5 G5 Plus (2) (Large)

    Tο Moto G5 έρχεται με Full HD οθόνη 5 ιντσώναλουμινένιο-μεταλλικό design σε δυο χρωματικές εκδόσεις, «Lunar Gray» ή «Fine Gold» και διαθέτει μια μπαταρία φορτίου 2.800 mAh, καθώς και έναν γρήγορο φορτιστή 10W που όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει η εταιρεία θα προσφέρει στο Moto G5 “διάρκεια μπαταρίας πολλών ωρών με φόρτιση μόνο λίγων λεπτών”. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής διαμορφώνεται στα 16GB. Στα ενδότερα, η Motorola επέλεξε να τοποθετήσει 2GB RAM και ένα οcta-core Snapdragon 430 chipset. Επιπλέον,  η συσκευή είναι εξολπλισμένη με μια κάμερα των 13MP με πλήθος πρόσθετων λειτουργιών, που υπόσχoνται ένα πιο ευκρινές φωτογραφικό αποτέλεσμα. Το Moto G5 θα ξεκινήσει το ντεμπούτο του στις αρχές Μαρτίου στη τιμή των €199.

    Moto G5 G5 Plus (5) (Large)
    Moto G5 G5 Plus (1) (Large)

    Από την άλλη, το Moto G5 Plus των 5.2 ιντσών (επίσης Full HD ανάλυσης) προσφέρει ό,τι και το μικρότερο «αδερφάκι» του αλλά με κάποιες μικρές αναβαθμίσεις. Ειδικότερα, εξοπλίζεται με ένα οκταπύρηνο Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2GHz, 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE, ενώ όσον αφορά την μπαταρία του, αυτή είναι φορτίου 3.000 mAh. Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου, στη τιμή των $229 για την έκδοση των 2GB RAM/32 GB και στα €279 για την έκδοση των 3GB RAM/32GB.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles