15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    1η Αυγούστου οι Motorola και Google αποκαλύπτουν το Moto X

    Η Motorola απέστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου για να παραβρεθούν σε σχετική εκδήλωση/ συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην Ν.Υόρκη την 1η Αυγούστου και αφορά στην αποκάλυψη του Moto X, του νέου smartphone της εταιρείας. Με το teaser “Come experience the new Motorola” η εταιρεία προσκαλεί τους δημοσιογράφους να γνωρίσουν τον Moto X, το οποίο μάλιστα κάνει την εμφάνιση του στην πρόσκληση, σε δύο χρώματα, σε λευκό και μαύρο. Διακρίνουμε επίσης μία χαρακτηριστική καμπύλη στο ύψος της κάμερας που το διαφοροποιεί από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει.

    moto x

    Το συγκεκριμένο smartphone – παρόλο που η Verizon αναμένεται να παρουσιάσει νωρίτερα στην αμερικάνικη αγορά τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα Motorola DROID (DROID, DROID mini, DROID MAXΧ ή DROID Ultra) που έχουν διαρρεύσει και φαίνεται να διαθέτουν περίβλημα από ανθρακονήματα – είναι το πρώτο, που κατασκευάστηκε υπό τις οδηγίες της ίδιας της Google.

    Φημολογείται, ότι θα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης όσο αφορά στην εμφάνιση, με τους χρήστες να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το χρώμα του πίσω μέρους, ή των πλαϊνών τμημάτων. Θα συναρμολογείται σε εργοστάσιο στο Τέξας των Η.Π.Α. Όσο αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αναμένεται να βασίζεται στο διπύρηνο SoC της Qualcomm, Snapdragon MSM8960T με συχνότητα λειτουργίας 1,7GHz, το οποίο θα συνοδεύεται από 2GB RAM.

    Η οθόνη έχει διαγώνιο 4,5 ίντσες και πιθανότατα υποστηρίζει ανάλυση 720p. Λέγεται επίσης ότι στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 8MPixel που υποστηρίζει λειτουργία “Auto HDR“. Επίσης διαθέτει εξελιγμένο σύστημα φωνητικών εντολών – always on listening mode – και εννοείται ότι βασίζεται στο Android v4.3.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles