21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η ξεχωριστή διαδραστική διαφήμιση του Moto X στο περιοδικό Wired

    Μπορεί το Moto X να μην κυκλοφορεί στα μέρη μας, στην Αμερική ωστόσο είναι για την Motorola μία συσκευή στην οποία ποντάρει (ακόμη) πολύ, ενώ, παράλληλα, είναι ιδιαίτερα περήφανη για την υπηρεσία Moto Maker, η οποία σας δίνει δυνατότητα παραγγελίας της δικής σας προσωποποιημένης συσκευής στο χρώμα (ή και το υλικό) της προτίμησής σας.

    Τώρα μία interactive διαφήμιση σε ένα περιοδικό (ναι, ναι, εννοούμε περιοδικό από χαρτί, με την… κλασική έννοια του όρου) κερδίζει τις εντυπώσεις, όσον αφορά τη “ναυαρχίδα” της αμερικανικής εταιρείας. Το Moto X μπαίνει στις σελίδες του Wired με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

    moto-x-interactive-ad-wired

    Η interactive διαφήμισή του απεικονίζει το πίσω μέρος της συσκευής, με κάποια κυκλάκια στο κάτω μέρος να δείχνουν τις διαφορετικές επιλογές χρωμάτων. Πατώντας σε κάθε ένα από αυτά, το κινητό στη διαφήμιση αλλάζει χρώμα με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

    Η Motorola μιλάει για μία εμπειρία “τυπωμένης διαφήμισης που δεν έχετε ξαναδεί”, την παρουσιάζει μάλιστα σε ένα video στο Youtube, χωρίς να εξηγεί πολλά για το πώς τη δημιούργησε, αλλά με σύντομες ματιές στο εσωτερικό της τυπωμένης σελίδας.

    Για την ιστορία, η διαφήμιση θα βρίσκεται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Wired, όπως διαβάζουμε ωστόσο η συγκεκριμένη έκδοση που την περιλαμβάνει θα διατεθεί για το 1/4 μόνο των αναγνωστών του και σε συγκεκριμένες περιοχές μόνο (όπως το Σικάγο ή τη Νέα Υόρκη). Πράγμα που σημαίνει ότι ίσως τελικά την απολαύσουμε μόνο στο video που ακολουθεί…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles