21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Moto Z & Moto Z Play Hands-on @MWC 2017 “To modular concept που το λατρεύεις”!

    H σειρά Moto Z έχει κάτι το τελείως ξεχωριστό από τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς, καθώς η Lenovo Motorola έχει λανσάρει ένα μοναδικό modular concept με τα μοντέλα Moto Z και Play που ξεχωρίζει για την ευελιξία και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα Moto Mods, τα οποία μπορούν να προσαρτηθούν στις προαναφερθείσες συσκευές, με χαρακτηριστική ευκολία.

    Moto Z (8) (Large)

    Το standard Moto Z έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, 4GB RAM, κάμερες 13MP και 5MP, 32 ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2.600mAh. Όσον αφορά το Moto Z Play, αυτό έρχεται με display στις 5.5 ίντσες τεχνολογίας AMOLED (ανάλυσης 1080p), κύρια κάμερα στα 16MP (με τη δυνατότητα autofocus) και μία wide-angle selfie cam που μπορεί να τραβάει φωτογραφίες στα 5MP. Στα ενδότερα του “κατοικεί” ένα Snapdragon 625 SoC με οκταπύρηνη CPU (Cortex A53), όπου το ρολόι της είναι χρονισμένο στα 2GHz, ενώ τέλος το Moto Z Play διαθέτει 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 3.510mAh.

    Moto Z (6) (Large)

    Moto Z (3) (Large)

    Στο hands-on video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση για το πως τα Moto Mods συνεργάζονται με τις συσκευές της Motorola, βλέποντας το πως συνδέονται ένα ηχείο της JBL, μία φωτογραφική μηχανή, ένα power bank και ένας μίνι προτζέκτορας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles