24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Motolola Moto G2 το Σεπτέμβρη στα €250!

    Ο Σεπτέμβρης αναμενόταν “καυτός” ούτως ή άλλως, οπότε η έλευση του διαδόχου του πολύ επιτυχημένου Moto G απλώς ενισχύει αυτό το κλίμα…

    Motorola-Moto-G2

    Το Moto G2 (ή Moto G+1) αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη, όπως διέρρευσε από έγκυρη πηγή. To Moto G2, ωστόσο, θα είναι σημαντικά ακριβότερο από το Moto G, με τιμή που θα αγγίζει τα €250! Με αυτά τα χρήματα ο χρήστης θα αγοράζει οθόνη 5 ιντσών, 720p, τετραπύρηνο Snapdragon 400 chipset στο 1,2GHz με 1GB μνήμη RAM, μια 8άρα κάμερα και φυσικά την τελευταία έκδοση του Android προεγκατεστημένη (4.4.4). Ελπίζουμε πως θα διορθωθεί η απουσία microSD υποδοχής του Moto G και ο χώρος των 8GB θα επεκτείνεται.

    Η συσκευή θα είναι dual-SIM, ενώ η υψηλή (σχετικά) τιμή της δε θα έπρεπε να ξενίζει και τόσο. Αφ’ενός είναι σε λογικά επίπεδα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Moto G2, αφ’ετέρου η Motorola πλέον ανήκει στη Lenovo και όχι στη Google, οπότε δε μπορεί να χτυπήσει την αγορά με πολύ χαμηλές τιμές και επιπλέον έχει ήδη δημιουργήσει ένα καλό όνομα χάρη στο Moto G. Εν αναμονή της IFA 2014 και τις επίσημης κυκλοφορίας της συσκευής!

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles