20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Motorola Droid RAZR M: Μαθαίνεις τα πάντα γι’ αυτό πριν το μεγάλο event της 5ης Σεπτεμβρίου

    Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο event που ετοιμάζουν η Motorola και η Verizon στις 5 Σεπτεμβρίου, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του Droid RAZR M βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


    Η συσκευή φαίνεται ότι θα διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών qHD Super AMOLED Advanced (με ανάλυση 960×540 pixels και Gorilla Glass 2) διπύρηνο Snapdragon S4 (MSM8960) επεξεργαστή, 1GB μνήμης RAM, οπίσθια κάμερα 8MPixels με υποστήριξη 1080p, εμπρόσθια 3MPixels και 8GB εσωτερικής μνήμης με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Επιπλέον, υποστηρίζει NFC, έχει ενσωματωμένη την έκδοση Ice Cream Sandwich του Android, ενώ, σαν πρόταση που θα κυκλοφορήσει για την αμερικανική αγορά, θα έχει υποστήριξη για δίκτυα LTE.

    Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποια θα είναι η σχέση της με το πολυφημολογούμενο Droid RAZR HD (το οποίο μάλλον θα ανακοινωθεί και αυτό την ίδια ημερομηνία), αν και κάποιοι αναφέρουν ότι το δεύτερο θα διαθέτει διαφορετικά κατασκευασμένη “πλάτη” και οθόνη υψηλότερης ανάλυσης (1196x720pixels). Περισσότερα μετά το event της 5ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη….

    Πηγές: EngadgetThe Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles