21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Στις 13 Μαΐου η Motorola ετοιμάζει το επόμενο χτύπημά της στον τομέα των smartphones

    Η Motorola απέστειλε πρόσκληση στο διεθνή τεχνολογικό τύπο για μία εκδήλωση στο Λονδίνο στην οποία ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο smartphone της. Το event θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου στη βρετανική πρωτεύουσα, με τις φήμες να θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει είτε τη νέα της ναυαρχίδα Moto X+1 είτε το πολύ οικονομικό Moto E.

    Η πρόσκληση, πάντως, γράφει “Made to last. Prices for all”, δίνοντας hint για μία πρόταση που θα απευθύνεται σε όλους. Επομένως, ίσως το Moto E να είναι πιθανότερο να ανακοινωθεί, καθώς, σύμφωνα με τις φήμες, πρόκειται για μία σούπερ οικονομική επιλογή με οθόνη 4,3 ιντσών 720p, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, 1GB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη (ελπίζουμε επεκτάσιμη), κάμερα 5MPixels και μπαταρία 1.900mAh, καθώς και slim κατασκευή με πάχος 6.8 χιλιοστών.

    Εκείνο, πάντως, που ελπίζουμε, όσον αφορά το event της Motorola, είναι να πάρουμε μία γεύση και από το Moto 360, το πανέμορφο smartwatch που έχει ανακοινώσει με το Android Wear. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία σε μερικές ημέρες σε βρετανικό έδαφος…

    Motorola-new-smartphone-UK1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles