14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Motorola@MWC: Moto G το πιο επιτυχημένο μας μοντέλο, φέρνουμε το Moto Maker Ευρώπη και νέο Moto X το καλοκαίρι

    Νέα Motorola δεν είδαμε στο MWC 2014, η εταιρεία, ωστόσο, διοργάνωσε press dinner, όπου έγιναν ενδιαφέρουσες αναφορές στις υπάρχουσες συσκευές της, αλλά και τα σχέδια της για το μέλλον.

    moto g

    Όπως σημείωσε ο Rick Osterloh, Senior Vice President της εταιρείας στο κομμάτι του Product Management, το Moto G έχει γίνει το “πιο επιτυχημένο και με τις υψηλότερες πωλήσεις κινητό” στην ιστορία της (!), αναφέροντας πως η εταιρεία βγάζει χρήματα από κάθε Moto G που πουλάει, ενώ τα κέρδη θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη Lenovo.

    Ταυτόχρονα, από την αμερικανική εταιρεία έδωσαν hint για την κυκλοφορία μίας αναβαθμισμένης έκδοσης του κορυφαίου τους μοντέλου Moto X, το οποίο όπως φαίνεται θα ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι (ένα χρόνο δηλαδή μετά το υπάρχον μοντέλο). Τέλος, η Motorola ανακοίνωσε τη διάθεση του Moto Maker customization tool και στην Ευρώπη, καθώς η υπηρεσία θα φτάσει σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Ένα Moto X θα θέλαμε να το δούμε και από τα μέρη μας η αλήθεια…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles