15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Motorola Moto Maxx. Η έκδοση του Droid Turbo για… άλλες αγορές κάνει πρεμιέρα στη Βραζιλία

    Μία παρόμοια συσκευή με το Droid Turbo, που ανακοινώθηκε αποκλειστικά για το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Motorola. Το περισσότερο… “international” Motorola Moto Maxx θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Βραζιλία, το Μεξικό και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, θα θέλαμε ωστόσο να δούμε αυτό (ή μία εκ νέου… παρόμοια) έκδοσή του και στην ευρωπαϊκή αγορά.

    Motorola Moto Maxx

    Η συσκευή, όπως και το Droid Turbo διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης QHD και με pixel density 565ppi, επεξεργαστή Snapdragon 805 στα 2.7GHz, γραφικά Adreno 420, 3GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, δύο κάμερες 21 και 1.3MPixels και μεγάλη μπαταρία 3.900mAh με δυνατότητα Turbo Charging που προσφέρει 8 επιπλέον ώρες αυτονομίας με φόρτιση 15 μόλις λεπτών. Η διαφορά είναι ότι αυτή η συσκευή θα διατεθεί μόνο στην έκδοση με το πίσω cover από βαλλιστικό νάιλον. Από κάτω υπάρχει ένα στρώμα από DuPont Kevlar ενώ η συσκευή προστατεύεται εσωτερικά από νανοεπικάλυψη που προσφέρει αντοχή στο νερό και εξωτερικά από Gorilla Glass.

    Το “παρών” δίνει φυσικά μία Pure εμπειρία Android για γρήγορες αναβαθμίσεις και την εμπειρία software που συναντά κανείς και στο νέο Moto X 2014 της εταιρείας.

    Μία συσκευή που, όπως γράψαμε και στην αρχή, θα χαιρόμασταν πολύ να βλέπαμε και σε ευρωπαϊκά εδάφη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles