21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο smartphone με Android 5.0 Lollipop είναι (σε κάποιες περιπτώσεις) το… Motorola Moto X 2014

    Αυτό ήταν πραγματικά πάρα πολύ γρήγορο… Το Moto X 2014, η νέα ναυαρχίδα της Motorola, φαίνεται πως κατακτά κάποιου είδους “πρωτιά”, όσον αφορά τη διάθεση του Android 5.0 Lollipop σε συσκευές χρηστών, πριν ακόμη και από τα μοντέλα Nexus!

    Αναφορές θέλουν τη νέα έκδοση του Android να φτάνει τις προηγούμενες ώρες σε κινητά όχι μόνο testers του beta προγράμματος της εταιρείας αλλά και απλών χρηστών που είχαν στην κατοχή τους ξεκλείδωτη “Pure edition” της συσκευής.

    Moto-X-2014-Android-5.0-Lollipop

    Ίσως αυτό έγινε από λάθος και οι σχετικές αναφορές δεν υπάρχουν πλέον στο site της εταιρείας, ενώ το roll-out φαίνεται ότι ήταν περιορισμένο.

    Το σίγουρο είναι πως το Lollipop έφτασε σε κάποια Moto X 2014, πριν ακόμη και από το Nexus 5, αλλά και πριν το Nexus 6 φτάσει στα καταστήματα (κάτι που αναμένεται να γίνει στις 12 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ).

    Ακόμη κι αν η Motorola δεν είναι ακόμη έτοιμη για ευρεία διάθεση του Android 5.0 Lollipop, το σίγουρο είναι πως ήδη πραγματοποιεί εκτεταμένες δοκιμές, ενώ η λίστα των μοντέλων που θα αναβαθμίσει είναι, όπως είχαμε δει και τις προηγούμενες ημέρες, διευρυμένη. Πολύ καλά τα νέα για τους κατόχους των συσκευών της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles