21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάσου για το Motorola Moto X την 1η Αυγούστου

    Να μία διαρροή διαφορετική από τις άλλες. Η φημολογούμενη διαφημιστική καμπάνια που αναμένεται να ξεκινήσει η Motorola  για το λανσάρισμα του Moto X, του νέου Android 4.2.2 smartphone που ετοιμάζει, διέρρευσε και, η ημερομηνία που δείχνει είναι η 1η Αυγούστου 2013.

    Goodbye Moto

    Η καμπάνια δεν θα μιλάει για την ίδια την συσκευή, αλλά θα έχει το concept «πες αντίο στη Motorola που ήξερες» και συνάδει απόλυτα με τις προσπάθειες της Google να πείσει ότι έχει αλλάξει την ιστορική Motorola, την πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε κινητό τηλέφωνο και, την έχει κάνει πολύ πιο σύγχρονη.

    MOTO

    Αν ισχύουν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει πάντως για το Moto X, θα πρόκειται για μία συσκευή με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,7GHz, οθόνη ανάλυσης 720p, RAM στα 2 GB  και κάμερα στα 10MP. Σύμφωνα με αυτά τα specs, δεν θα πρόκειται για κάτι «συγκλονιστικό» στο επίπεδο του hardware. Φημολογείται, όμως, ότι η Motorola θα κάνει την διαφορά στο design και τα features. Για να δούμε. Η 1η Αυγούστου δεν είναι πολύ μακριά, έτσι δεν είναι;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles