19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Motorola: Να γιατί απέτυχε το Project Ara των modular smartphones της Google!

    Το Project Ara, το πολυδιαφημισμένο project των αρθρωτών smartphones by Google, έχει “παγώσει” το τελευταίο διάστημα. Γιατί όμως δεν πέτυχε; Στέλεχος της Motorola σε πρόσφατες δηλώσεις του επιχειρεί να εξηγήσει το λόγο πίσω από την αποτυχία.

    project-ara

    Σύμφωνα με τον Stephen McDonnell, Senior Manager για το Moto Mods Ecosystem, η Google σε αυτό το project “δε σκέφτηκε τον καταναλωτή, καθώς η ιδέα είχε ως βάση της την τεχνολογία. Το τι μπορείς να κάνεις και όχι το τι θέλει ο πελάτης.

    “Ήθελαν να κάνουμε πράγματα όπως να αλλάξουμε τις προδιαγραφές μίας συσκευής, αλλά αυτό δεν αλλάζει πραγματικά την εμπειρία των καταναλωτών” σημειώνει ο McDonnell.

    Προσθέτει ότι, ενώ το concept είναι συναρπαστικό για τους προγραμματιστές, ίσως για τους καταναλωτές ήταν λιγότερο. Αναφέρει επίσης ότι (και) η προσέγγιση της LG στο δικό της modular μοντέλο G5 ήταν λάθος, καθώς οι χρήστες έπρεπε να κλείνουν ουσιαστικά το τηλέφωνό τους κάθε φορά που ήθελαν να αλλάξουν σ’ αυτό ένα part και συμπληρώνει ότι αυτά είναι προβλήματα που ο ίδιος πιστεύει ότι η Motorola έχει λύσει με τα Moto Mods.

    Εσείς θα αγοράζατε ένα αρθρωτό smartphone;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles