15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έτοιμη η επίσημη σελίδα της Motorola για να ξεκλειδώσετε τον bootloader

    Ναι κυρίες και κύριοι, το ξεκλείδωμα του bootloader δεν είναι πια εκείνη η underground διαδικασία που χρειαζόταν ανάγνωση εξειδικευμένων οδηγιών και μεγάλες συζητήσεις σε τεχνικά φόρουμ. Ένας-ένας, οι κατασκευαστές «ανοίγουν» τη διαδικασία με τις ευλογίες τους, τόσο σε προγραμματιστές όσο και σε απλούς χρήστες. Μετά από την HTC σειρά έχει η Motorola.

    Η τελευταία το είχε υποσχεθεί και τώρα το έκανε πραγματικότητα, θέτοντας σε λειτουργία μία ειδική και επίσημη σελίδα ξεκλειδώματος του bootloader για συσκευές με Android. Φυσικά υπάρχουν οι απαραίτητες προειδοποιήσεις, π.χ. ότι η συσκευή θα τεθεί εκτός εγγύησης, και ότι το δίκτυο κινητής μπορεί να μην υποστηρίζει ξεκλείδωτες συσκευές. Το πρώτο ισχύει βεβαίως, αλλά για το δεύτερο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε στην Ελλάδα.

    Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγίες είναι σύντομες, απλές και κατανοητές, οπότε δεν θα ταλαιπωρηθείτε, αν και ρεαλιστικά, αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι τέτοιο, μάλλον ξέρετε ήδη πολλά παραπάνω από τον τυπικό απλό χρήστη. Όσον αφορά τις υποστηριζόμενες συσκευές, αυτές περιορίζονται στο Xoom WiFi και στη developer edition του Razr, όμως υποθέτουμε (και ελπίζουμε) ότι η λίστα θα αποκτήσει περισσότερες καταχωρήσεις στο μέλλον.

    Πηγή : DroidLife

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles