12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Motorola One Hyper: Νέα άφιξη με κάμερα 64MP, pop-up selfie camera και οθόνη 6,5″ Full HD+

    Νέα άφιξη από τη Lenovo και τη Motorola που παρουσιάζουν το Motorola One Hyper, ένα νέο smartphone με προηγμένο σύστημα κάμερας, με εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 64-megapixel κύρια κάμερα και 32-megapixel pop-up selfie κάμερα, αλλά και εκπληκτικό  6,5″ Full HD + edge to edge display μαζί με ένα πανίσχυρο σύστημα φόρτισης με μεγάλη μπαταρία.

    motorola one hyper_Deepsea Blue_COMBO

    Νέα εποχή στη φόρτιση: Φόρτιση για όλη μέρα σε μόλις 10 λεπτά

    Το Motorola One Hyper διαθέτει μπαταρία 4.000 mAh που μπορεί να τροφοδοτήσει το τηλέφωνό σας για 38 ώρες συνεχούς χρήσης*, ώστε να έχετε μπαταρία για πάνω από ένα 24ώρο.

    Το Motorola One Hyper εισάγει επίσης την κορυφαία τεχνολογία Hyper Charging 45W, μια νέα προηγμένη φόρτιση που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

    Η τεχνολογία αυτή είναι ιδανική για τον πολυάσχολο κόσμο στον όποιο ζούμε, όπου δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε τη φόρτιση των τηλέφωνού μας και προσφέρει 12 ώρες ισχύος με 10 λεπτά φόρτισης, ενώ γεμίζει τη μπαταρία του τηλεφώνου στο 75% σε μόλις 30 λεπτά.

    motorola one hyper_Deepsea Blue_Cam Detail_POP-UP

    Διπλό night vision και κάμερες ultra highresolution

    Είναι εύκολο να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και να παίρνετε φωτογραφίες που θα ζηλεύουν όλοι με τις ultra hyper-resolution κάμερες του Motorola One Hyper που περιλαμβάνουν την πρωτοποριακή τεχνολογία Night Vision τόσο στην πίσω κάμερα των 64 MP, όσο και στην μπροστινή κάμερα των 32 MP.

    Με την αυτόματη pop up κάμερα 32-megapixel, η οποία κρύβεται πίσω από την οθόνη, θα είστε έτοιμοι να φωτογραφίσετε, σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, εξαίσια selfies και πορτρέτα με εκπληκτική λεπτομέρεια που θα είστε υπερήφανοι να τα ανεβάσετε στα social media. Εάν βρίσκεστε στο σκοτάδι ή σε μέρος με χαμηλό φωτισμό, η καινοτόμος λειτουργία Night Vision και η τεχνολογία Quad Pixel που φέρνει 4 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τις καλύτερες πιθανές εικόνες. Για όσους ανησυχούν για τυχαίες πτώσεις και ατυχήματα, η αναδυόμενη κάμερα διαθέτει μηχανισμό προστασίας που ενεργοποιεί το αυτόματο μάζεμα της κατά τη διάρκεια μιας αιφνίδιας πτώσης ή όταν το τηλέφωνο αναποδογυρίσει.

    Η εξαιρετική βασική 64 megapixel ultra highresolution κάμερα, με τεχνολογία Night Vision και Quad Pixel, προσφέρει απαράμιλλη ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια σε κάθε λήψη, με κάθε λεπτομέρεια κρυστάλλινα καθαρή, ακόμα και όταν μεγεθύνετε τις φωτογραφίες σας. Επιπλέον, η τεχνολογία αυτόματης εστίασης λέιζερ, σας επιτρέπει να εστιάζετε άμεσα, ακόμα και στο σκοτάδι. Όταν θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία ακριβώς όπως βλέπουν τα μάτια σας, μπορείτε να μεταβείτε στον φακό 118° ultra wide angle για λήψεις που καταγράφουν τέσσερις φορές περισσότερα στοιχεία.

    motorola one hyper_Dark Amber_PDP HERO_POP-UP (1)

    Powered by Google CameraX

    Οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στα SoMe από το Motorola One Hyper είναι πραγματικά λαμπερές, ανεξάρτητα από ποια κάμερά του αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε. Χάρη στο API του Google CameraX, εφαρμογές άλλων κατασκευαστών, όπως το Instagram, είναι συμβατές με την τεχνολογία AI της κάμερας του motorola one hyper, όπως το HDR, το Night Vision και το Portrait Mode.

    Mοναδικό design

    Η καινοτόμος pop-up selfie κάμερα εξαλείφει την ανάγκη για bezel και μεγιστοποιεί τo μέγεθος της οθόνης όπως ποτέ άλλοτε. Αποχαιρετήστε τις εγκοπές και τις στρογγυλές λωρίδες και καλωσορίστε την πρώτη πραγματικά  edge to edge οθόνη της Motorola που σας προσφέρει το αγαπημένο σας περιεχόμενο με την εμπειρία θέασης που σας αξίζει. Βυθιστείτε στη δράση και αφήστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας να ζωντανέψουν στην εκπληκτική οθόνη 6.5 “Total Vision του Motorola One Hyper.

    Όταν θέλετε να μην σας ενοχλεί το κινητό σας, ένα χρήσιμο φωτάκι στο πίσω μέρος της συσκευής, σας ενημερώνει με διαφορετικά χρώματα για τις ειδοποιήσεις σας. Ενώ όταν θελήσετε να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις σας, μπορείτε να το κάνετε απλά χάρη στην οθόνη Moto που προσφέρει γρήγορη προεπισκόπηση, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας

    Το Motorola One Hyper είναι σχεδιασμένο να αντέχει στο νερό προσφέροντάς προστασία του κινητού από πιτσιλιές για να είσαστε όσο δραστήριοι θέλετε. Διατίθεται σε δύο ζωντανά χρώματα, το Deepsea Blue και το Fresh Orchid και προσφέρει κομψή και ξεχωριστή εμφάνιση.

    Έτσι, είτε επιβιβάζεστε σε μια πτήση προς έναν εξωτικό προορισμό, είτε απλά εξερευνείτε την πόλη σας με τους φίλους σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το motorola one hyper είναι έτοιμο για όλα.

    motorola one hyper_Fresh Orchid_COMBO

    Ασταμάτητη απόδοση

    Το Motorola One Hyper χρησιμοποιεί επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 675 octacore με προηγμένη επεξεργασία AI, η οποία καθιστά το multi-tasking εξαιρετικά απλό και αναγάγει την εμπειρία gaming στο επόμενο επίπεδο. Επίσης, χρησιμοποιώντας τα moto actions μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, όπως ο φακός ή η φωτογραφική μηχανή σας. Το Motorola One Hyper προσφέρει επίσης 4GB μνήμης RAM, ώστε να μπορείτε να κρατάτε πολλές εφαρμογές ανοικτές και να μεταβαίνετε αβίαστα από την μία στην άλλη.

    Το Motorola One Hyper διαθέτει καθαρό λογισμικό Android 10 χωρίς bloatware, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια πιο απλοποιημένη εμπειρία χρήστη και να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα προσωπικά σας δεδομένα διαφυλάσσονται ουσιαστικά. Και με 128GB ενσωματωμένης αποθήκευσης και μέχρι 1TB επεκτάσιμης αποθήκευσης (που πωλείται ξεχωριστά), δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαγραφή των υπαρχόντων αρχείων ή παλιών φωτογραφιών για να δημιουργήσετε χώρο για περισσότερο περιεχόμενο.

    Διαθεσιμότητα &  τιμή

    Στην Ελλάδα, το Motorola One Hyper θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο, σε τιμή €359.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles