12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Motorola One Vision: Τα καλύτερα στιγμιότυπα της ζωής σου, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Φανταστείτε μια κινηματογραφική εμπειρία τόσο απίστευτα μικρή που να χωράει στην παλάμη του χεριού σας. Μια κάμερα που βγάζει φωτογραφίες με καταπληκτική ευκρίνεια, σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και σας κάνει να αισθάνεστε σαν να έχετε τη δύναμη να βλέπετε στο σκοτάδι. Όλα αυτά υπάρχουν ήδη και μπορείτε να τα βρείτε στο Motorola One Vision που είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη ευκρίνεια στον φωτογραφικό φακό σας.

    Motorola One Vision_packaging render

    Το Motorola One Vision έχει το πιο εξελιγμένο σύστημα κάμερας που έχει προσφέρει η Motorola ως σήμερα και υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη (AI) και διπλή πίσω κάμερα 48 MP, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία Quad Pixel. Το κινηματογραφικό format του, επιτρέπει τον μέγιστο χώρο οθόνης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματική εμπειρία κινηματογράφου στα χέρια σας! Επιπλέον, με χρήσιμες καινοτομίες από την Google και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα1, μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτη χρήση από το πρωί έως το βράδυ1.

    Η Motorola συνεχίζει να πρωτοστατεί στην πρωτοπορία, προσφέροντας προϊόντα με κορυφαίες τεχνολογίες που απαντούν σε όλες τις ανάγκες σας.

    Μεγιστοποιήστε την προβολή σας

    Απολαύστε μια κινηματογραφική εμπειρία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, με την μοναδική οθόνη 21:9 CinemaVision 6,3 “Full HD + με κάμερα στην οθόνη. Το Motorola One Vision προσφέρει μια εξαιρετικά ευρεία κινηματογραφική οθόνη για να απολαμβάνεται τις ταινίες και τα βίντεό σας εν κινήσει. Όλα αυτά με ένα κομψό, εύχρηστό σχεδιασμό, εξαιρετικά άνετο για το να κρατάτε και να το χρησιμοποιείτε με το ένα χέρι. Επιλέξτε ένα από τα όμορφα χρώματα 4D Corning Gorilla Glass, όπως ζαφείρι και χαλκό, για μια κομψή εμφάνιση.

    Η νύχτα είναι δική σας

    Ο φωτισμός είναι το βασικό στοιχείο που κάνει τη διαφορά σε μια φωτογραφία. Για αυτό το Motorola One Vision σας προσφέρει προηγμένη τεχνολογία Quad Pixel. Συνδυάζοντας τέσσερα pixels σε ένα μεγάλο pixel 1,6μm, ο αισθητήρας 48 MP παρέχει τέσσερις φορές περισσότερη ευαισθησία στο φως. Θα απολαύσετε εξαιρετικά ευκρινείς φωτογραφίες σε 12 MP, με βελτιωμένη φωτεινότητα και μειωμένο θόρυβο εικόνας.

    Ο αισθητήρας οπίσθιας κάμερας 48 megapixel (MP) έρχεται επίσης εξοπλισμένος με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και τη νέα λειτουργία Night Vision. Το OIS αντισταθμίζει τις θολές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ το Night Vision σάς επιτρέπει να τραβήξετε φωτεινές, ευκρινείς φωτογραφίες ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες φωτισμού.

    Οι καλύτερες selfies σε κάθε συνθήκη φωτός

    Η εμπρόσθια κάμερα των 25 MP του Motorola One Vision σας προσφέρει επιλογή στα μεγέθη των pixel ανάλογα με την κατάσταση, διασφαλίζοντας ότι θα τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Στο έντονο φως μπορείτε να τραβήξετε 25 MP selfies με απίστευτες λεπτομέρειες. Όταν βρίσκεστε σε χαμηλό φωτισμό, η τεχνολογία Quad Pixel 1,8μm σας επιτρέπει να καταγράφετε απίστευτα ευκρινείς selfies.

    Καινοτομίες που λειτουργούν με AI

    Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να έχετε υπερσύγχρονους φακούς στο κινητό σας. To Motorola One Vision έρχεται εξοπλισμένο με τα προηγμένα χαρακτηριστικά κάμερας και τα deep learning capabilities του επεξεργαστή octa-core. Η νέα λειτουργία φωτισμού πορτρέτου χρησιμοποιεί AI για να προσθέσει όμορφα εφέ φωτισμού στο πορτραίτο σας, ενώ το auto smile capture και η έξυπνη σύνθεση εξασφαλίζουν ότι οι φωτογραφίες σας είναι πάντα έτοιμες για το Instagram, #χωρίς φίλτρο.

    Συνεργασία Google και Motorola

    Η Motorola θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Google για να παρέχει το καλύτερο πιθανό λογισμικό καθώς και μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για 3 χρόνια και παράλληλα ένα απλό interface στο λειτουργικό σύστημα μέσω του Android One. 2  Με το Android, προσφέρει χρήσιμες καινοτομίες, όπως το Google Assistant και responsible λειτουργίες, όπως το Digital Wellbeing, που σας βοηθούν να εστιάσετε σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

    Work & play όλη μέρα

    To Motorola One Visionn μπορεί να ανταπεξέλθει και στο δυσκολότερο καθημερινό πρόγραμμά σας. Η μπαταρία των 3500 mAh διαρκεί μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση. 1  Όταν έρθει η ώρα για φόρτιση, το TurboPower σας δίνει έως και 7 ώρες ισχύος σε μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

    Χώρος για όλα

    Δε χρειάζεται πια να σκέφτεστε αν έχετε χώρο αποθήκευσης για τις φωτογραφίες σας με την απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας από το Google Photos.3  Τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου στο Motorola One Vision εξασφαλίζουν άφθονο χώρο για τραγούδια, βίντεο και ταινίες, ενώ μπορείτε να προσθέσετε έως και 512GB με microSD card.4 Αυτό σημαίνει χιλιάδες αρχεία και ατελείωτη ψυχαγωγία HD χάρη στο Universal Flash Storage του Motorola One Vision. Το UFS σας προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση και απρόσκοπτη δυνατότητα πολλαπλών εργασιών σε μία ισχυρή συσκευή.

    Tιμή και διαθεσιμότητα

    Το Motorola One Vision θα είναι διαθέσιμο από αρχές Ιουλίου αποκλειστικά στα καταστήματα Cosmote στην τιμή των €299.

    1 Ο ρυθμός φόρτισης επιβραδύνεται όσο εξελίσσεται η φόρτιση. Ο φορτιστής πωλείται ξεχωριστά σε ορισμένες αγορές. Όλοι οι ισχυρισμοί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και βασίζονται στον μέσο χρήστη, ενώ έχουν δοκιμάστηκε σε ένα μεικτό προφίλ χρήσης (το οποίο περιλαμβάνει τόσο χρόνο χρήσης όσο και χρόνο αναμονής) υπό τις βέλτιστες συνθήκες δικτύου. Η πραγματική απόδοση της μπαταρίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ένταση του σήματος, οι ρυθμίσεις δικτύου και συσκευών, η θερμοκρασία, η κατάσταση της μπαταρίας και τα πρότυπα χρήσης.
    2 Το τηλέφωνο παρουσιάστηκε αρχικά με Android 9 Pie και θα λάβει αναβαθμίσεις OS σε Android Q και Android R. Οι ενημερώσεις ασφαλείας θα παρέχονται για τρία χρόνια από την αρχική παγκόσμια ημερομηνία παρουσιάσής του τον Μαΐου 2019.
    3   Η δωρεάν αποθήκευση σε υψηλή ποιότητα, απαιτεί λογαριασμό Google και σύνδεση στο διαδίκτυο. © 2019 Google LLC Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Το Google Photos είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.
    4 Υποστηρίζει έως και 512GB κάρτα microSD, οι κάρτες microSD πωλούνται χωριστά. Μπορεί να μην είναι δυνατή η μεταφορά περιεχομένου με περιορισμούς DRM στην κάρτα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles