18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Motorola: Tέσσερα νέα μοντέλα (moto g7 play, moto g7 power, moto g7 και moto g7 plus) από τις 8 Απριλίου στην ελληνική αγορά

    Από τότε που η σειρά moto g επαναπροσδιόρισε την αγορά των smartphones το 2013, όλο και περισσότεροι καταναλωτές ενδιαφέρονται για premium smartphones σε προσιτές τιμές. Με κάθε γενιά της οικογένειας g, η Motorola παραμένει επικεντρωμένη στην κύρια δέσμευσή της στον καταναλωτή: να προσφέρει smartphones που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλετε, χωρίς να θυσίες στην ποιότητα και την αξιοπιστία που περιμένετε, αλλά και στη σωστή τιμή.

    moto-g7

    Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αντίστοιχα οι ανάγκες στο smartphone που χρειαζόμαστε είναι επίσης πολύ διαφορετικές. Η νέα σειρά moto g7 περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που έχουν μεγαλύτερη σημασία εσένα, με τέσσερις εκδόσεις του smartphone της Motorola με τις καλύτερες πωλήσεις – με καλύτερες κάμερες, διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα επεξεργασίας και μεγιστοποιημένες οθόνες.

    moto g7 plus: Σταθερή ποιότητα εικόνας

    Moto G7 Plus_ROW_Deep Indigo_LAYDOWN COMBO

    Σχεδιασμένο για να παίρνει πάντα τις καλύτερες φωτογραφίες και να συμβαδίσει με τη γρήγορη ζωή σας, το νέο moto g7 plus είναι φτιαγμένο για να προσφέρει κορυφαία τεχνολογία κάμερας και καταπληκτικές επιδόσεις. Μικροί κραδασμοί ή κακές συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν το σύστημα διπλής κάμερας 16 MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Επιπλέον, το νέο λογισμικό κάμερας και το AI, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως το Smart Composition και το Auto-Smile capture σας βοηθούν να παίρνεται φωτογραφίες σαν επαγγελματίας. Παράλληλα, χάρη στην ολοήμερη μπαταρία με φόρτιση TurboPower 27W για 12 ώρες ισχύος σε μόλις 15 λεπτά1, δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε αν έχετε μπαταρία για να αποθανατίσετε οποιοδήποτε γεγονός, ενώ σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Snapdragon 636, έχετε το ταχύτερο moto g έως τώρα. Τέλος, η νέα οθόνη u-design, 6,2″ Max Vision σας δίνει μια εκπληκτική εμπειρία περιεχομένου με ανάλυση Full HD +, ενισχυμένη από κρυστάλλινα ηχεία stereo Dolby Audio.

    moto g7: Δείτε το. Φωτογραφίστε το. Αλληλοεπιδράστε με τη φωτογραφία

    Moto G7_NA_BLACK_LAYDOWN COMBO

    Η δημιουργία και κοινή χρήση περιεχομένου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στο νέο moto g7. Βιντεο και εικόνες κυριολεκτικά ζωντανεύουν στην Full-HD 6.2 “Max Vision Full HD+ οθόνη του, ενώ το σύστημα διπλής κάμερας 12 MP είναι εξοπλισμένο με εφέ θόλωσης, Spot Color, Auto Smile Capture και Google Lens, ώστε να μπορείτε να εξαπολύσετε τη δημιουργικότητά σας και να αλληλοεπιδράσετε με τον κόσμο γύρω σας. Πιο γρήγορο κατά 50% από την προηγούμενη γενιά, το moto g7 μπορεί να αντιμετωπίσει και την πιο έντονη χρήση, χάρη στο Snapdragon 632 Mobile Platform2, ενώ η TurboPower φόρτηση και η μπαταρία ολόκληρης ημέρας σας βοηθούν να έχετε μόνιμα διαθέσιμο το κινητό σας για να δημιουργήσετε. Τέλος, με το αναβαθμισμένο, contoured Gorilla Glass, το moto g7 είναι εξίσου όμορφο όσο και δυνατό.

    moto g7 power: Τεράστια διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ασταμάτητη διασκέδαση

    Moto G7 Power_ROW_Ice_Violet_PDP_HERO

    Η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια moto g, το moto g7 power σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσουν οι χρήστες στα smartphones: τη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Σχεδιάσαμε το moto g7 power με μια κορυφαία μπαταρία 5000 mAh, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και να παίξετε για 60 ώρες (2,5 ημέρες), με μία μόνο φόρτιση. Όταν χρειαστεί να φορτίσετε, μπορείτε να έχετε ώρες χρήσης με μόνο λίγα λεπτά φόρτισης του TurboPowerTM, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στο να κάνετε ό,τι αγαπάτε . Με την 6,2 “Max Vision HD+ οθόνη του, σε συνδυασμό με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, το moto g7 power σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε αγαπημένες ταινίες, βίντεο και παιχνίδια στο κινητό σας. Το moto g7 power υποστηρίζεται από το Snapdragon 632 Mobile Platform που ανταποκρίνεται γρήγορα σε ό,τι κάνετε.

    moto g7 play: Συμπαγής σχεδιασμός. Τεράστια απόδοση

    Moto G7 Play_NA_Deep Indigo_PDP HERO

    Μην αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει. Το moto g7 play κρύβει μέσα του τεράστιες επιδόσεις. Με το Snapdragon 632 Moblile Platform, το moto g7play είναι 60% πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά. Το compact design του διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 5,7 “Max Vision HD + σε 19:9, που φέρνει απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας, ενώ η 13 MP με PDAF και μηδενική καθυστέρηση κλείστρου πίσω κάμερά του, που εστιάζει σε δέκατα του δευτερολέπτου, δεν θα σας αφήσει να χάσετε στιγμή από ό,τι θέλετε να αποθανατίσετε.

    Exclusive Moto Experiences

    Η νεότερη γενιά κινητών smartphone έρχεται εξοπλισμένη με αποκλειστικές Moto Experiences που κάνουν τη χρήση του smartphone σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Το νέο επανασχεδιασμένο One Button Nav αντικαθιστά τα κουμπιά πλοήγησης με μία απλή γραμμή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το AndroidTM 9,0 Pie, κάθε σάρωση, κτύπημα και κράτημα λειτουργεί ακόμα καλύτερα από πριν. Έχουμε επίσης κάνει το Three Finger Screenshot ακόμα καλύτερo, ώστε να μπορείτε τώρα να τραβήξετε screenshots και να τα επεξεργαστείτε αμέσως. Σε συνδυασμό με όλες τις αγαπημένες σας εμπειρίες Moto όπως τα Quick Capture, Fast Flashlight και Attentive Display, η χρήση του smartphone σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

    Διαθεσιμότητα και τιμές

    Τα moto g7 family θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από 8 Απριλίου με τις ακόλουθες τιμές:

    – Το moto g7 play: 159,99€.

    – Το moto g7 power: 209,99€

    – Το moto g7: 259,99€

    – Το moto g7 plus: 309,99€

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles