16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Mountain coaster: «κατεβείτε» τις Άλπεις με στιλ κάθε εποχή του χρόνου!

    Μπορεί ο χειμώνας φέτος να… γύρισε την πλάτη σε εμάς τους λάτρεις των snow sports (μα ούτε μια «κατεβασιά» στα Καλάβρυτα φέτος;) και η Άνοιξη να δείχνει δειλά-δειλά το όμορφο πρόσωπό της, αυτό δεν πάει να πει όμως οτι δεν μπορούμε να πάμε ένα -εικονικό- ταξιδάκι στις Άλπεις!

    g61kc5cuzvy6j36qe9ta

    Εκεί θα βρείτε τα Tin Toboggans στην Ελβετία, μεταλλικές κατασκευές δηλαδή για τους λάτρεις των extreme (adventure) sports που σαν τεράστιες τσουλήθρες εκατοντάδων μέτρων αναλαμβάνουν να σας μεταφέρουν – ταχύτατα και πολύ διασκεδαστικά- από την κορυφή κάθε βουνού των Άλπεων στην βάση! Μπορείτε να βρείτε τα μεταλλικά Toboggans σε 24 περιοχές της Ελβετίας να σας περιμένουν ανοικτά σε διάφορες εποχές του έτους, με την μέση απόσταση που διανύουν να κυμαίνεται στο 1 χιλιόμετρο περίπου και μέγιστη ταχύτητα κατάβασης να αγγίζει έως και τα 40 χλμ! 

    Toboggans θα βρείτε τόσο στην κορυφή των χιονισμένων βουνών της Ελβετίας (Alpine Coaster) όσο και σε χαμηλότερα βουνά, καταπράσινες κοιλάδες (Summer Toboggan), ακόμα και δίπλα από ποτάμια αν το επιθυμείτε (Toboroule Bob Run).

    Υποδεχτείτε την άνοιξη λοιπόν στις… Άλπεις και ζηλέψτε ελεύθερα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles