20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Movpak: Ηλεκτρικό πατίνι και backpack 2 σε 1!

    Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί φορτωμένοι με ένα backpack βαρίδι, σκέτη ταλαιπωρία; Το Μοvpak έρχεται όχι απλά για να ελαφρύνει τα χέρια και την πλάτη μας, αλλά και για να δώσει φτερά στα πόδια μας! Η πρωτοποριακή τσάντα, όπως φαίνεται και από την ονομασία της, είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα σε backpack και ηλεκτρικό πατίνι, πράγμα που σημαίνει ότι γλιτώνει στο χρήστη το κουβάλημα και παράλληλα του επιτρέπει να καλύπτει μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη.

    Movpak_lateforclass

    Όταν δε χρησιμοποιείται ως πατίνι, το Movpak έχει την εμφάνιση ενός απλού backpack, με αποτέλεσμα ο κάτοχός του να μπορεί να το φορέσει απλά στην πλάτη ή να το τσουλήσει στο έδαφος σαν βαλίτσα. Σε περίπτωση πάλι που έχει αργήσει και θέλει να πάει γρήγορα στο γραφείο, στη σχολή ή στο μετρό, μπορεί πολύ απλά να ξεδιπλώσει το πατίνι από την πλάτη της τσάντας, να σηκώσει το τηλεσκοπικό χερούλι και να ανεβεί στην τσάντα-πατίνι έτοιμη για… σούζες.

    movpak

    Το Movpak έρχεται από το Μαϊάμι και είχε πρωτοκάνει την εμφάνισή του το 2014. Τότε δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Σήμερα, μετά από μερικές βελτιώσεις όμως, το backpack-πατίνι επιστρέφει δυναμικά και δοκιμάζει και πάλι την τύχη του στο Indiegogo, όπου ελπίζει να συγκεντρώσει την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση με στόχο την αγορά. Πλέον συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο και εφαρμογή για smartphones, δέχεται φωνητικές εντολές, έχει μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ./ώρα και έρχεται σε διάφορα χρώματα και ποιότητες, όπως το δέρμα.

    MovPack-Backpack-Electronic-Scooter-space

    Μέχρι τώρα πάντως η καμπάνια του πάει με… χίλια και συγκεκριμένα με πάνω από 180.000 δολάρια – ποσό υπερτριπλάσιο από τον αρχικό του στόχο στα 50.000 δολάρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν το Movpak τους προς 699 δολάρια ή 625 ευρώ, μπαίνοντας στη σελίδα του στο Indiegogo.

    Movpak-is-an-Electric-Skateboard-and-a-Backpack-In

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles