11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η online έρευνα αγοράς δείχνει ότι η Mozilla είναι πραγματικά έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα Firefox OS smartphone

    Ξέρετε τον ενθουσιασμό μας στην προοπτική της κυκλοφορίας ενός smartphone που θα διαθέτει Firefox λειτουργικό. Όχι μόνο γιατί μας αρέσουν γενικώς οι «αλεπούδες». Αλλά γιατί πιστεύουμε πως είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, ειδικά όταν αυτός προέρχεται από την open source κοινότητα και δεν αφορά κλειστά οικοσυστήματα. Άλλωστε, η καινοτομία έρχεται από εκεί. Ξέρετε επίσης ότι η ZTE έχει δηλώσει τις προθέσεις της να κυκλοφορήσει ένα Firefox smartphone, αλλά και η GeeksPhone κυκλοφορεί τις συσκευές για developers.

    Με ενδιαφέρον είδαμε ένα online poll που έγινε μέσω της πλατφόρμας Global Test Market και αφορά την προοπτική κυκλοφορίας ενός Mozilla phone και για το οποίο μας ενημέρωσε ο Πέτρος, αλλά μας εξασφάλισε και screenshots.

    Το poll αφορούσε κυρίως τις smartphone συνήθειες εκείνων που συμμετείχαν και οι ερωτήσεις εκτίνονταν από τα brands που γνώριζε εκείνος που απαντούσε, μέχρι την συχνότητα που κάποιος κατεβάζει εφαρμογές, το είδος του λειτουργικού που χρησιμοποιεί και την αξιοπιστία του και, τέλος, το προσωπικό και οικογενειακό του εισόδημα.

    Τι καταλαβαίνουμε; Ότι η έρευνα έχει ως στόχο να προσδιορίσει την εισοδηματική εκείνη ομάδα που θα ασχοληθεί με ένα Firefox smartphone και με τον τρόπο αυτό να καθορίσει και τις τιμές που θα κυκλοφορήσουν τέτοιες συσκευές στην αγορά. Δηλαδή, οι άνθρωποι που γνωρίζουν από λειτουργικά και θα αγκάλιαζαν ένα νέο λειτουργικό, πόσα θα μπορούσαν να πληρώσουν γι αυτό. Αυτό σημαίνει πως η κυκλοφορία ενός Firefox OS smartphone είναι περισσότερο κοντά απ’ όσο νομίζαμε. Κι αυτό μας αρέσει.

    Thanks Petros.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles