21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Viral στο Twitter η ανανεωμένη γκαρνταρόμπα του Κιμ Γιονγκ Ουν

    Το όνομα του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι πλέον συνώνυμο με τα πυρηνικά της Β. Κορέας, αφού αυτός ο μικροκαμωμένος άντρας από το 2011 έχει γίνει εφιάλτης για τους Δυτικούς. Παρόλα αυτά, το στυλ του και το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζητήσεων, με τη νέα του γκαρνταρόμπα να έχει αναστατώσει τα social media. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε να ανανεωθεί και φυσικά έγινε viral στο Twitter, αφού οι νέες του επιλογές δε θυμίζουν ηγέτη χώρας αλλά influencer στο Instagram.

    Στις τελευταίες του εμφανίσεις μεταμορφώθηκε σε… τουρίστα, αφού το λευκό του κοστούμι και το μπεζ καπέλο δεν έμειναν ασχολίαστα. Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι μοιάζει με μελισσοκόμο στο διάλειμμά του για κολατσιό, από τη στιγμή που αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα μαύρα ρούχα και να κάνει “στροφή” στα λευκά. Στις εικόνες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, αντικείμενο σχολιασμού δεν αποτέλεσαν μόνο οι ενδυματολογικές επιλογές αλλά και οι… πόζες!

    Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίζεται να αγναντεύει το πέλαγος, θυμίζοντας κάτι από το κλασικό πλέον Τζουράσικ Παρκ! Μπορεί ο ηγέτης να δείχνει έτοιμος για εκδρομή, όμως δε γίνεται να μην αναρωτηθούμε τι σημαίνει άραγε αυτή η αλλαγή;

    Διαβάστε επίσης:

    “Μπλοκάρει” το Starlink του Elon Musk η κυβέρνηση στην Κίνα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles