21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μπήκαμε στο B&O store στην Κηφισιά και τα ακούσαμε… όλα!

    Ο ποιοτικός ήχος, είναι κάτι που δε μπορεί να βρεθεί εύκολα. Ο ποιοτικός ήχος σε συνδυασμό με μοναδική αισθητική και design, αλλά και ευκολία χρήσης, ακόμη πιό δύσκολα. Ωστόσο, εμείς τα βρήκαμε όλα μαζί, σε ένα και μόνο store.

    Για να συμβεί αυτό, έπρεπε να βρεθούμε στο κέντρο της Κηφισιάς, σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό του ΗΣΑΠ, στο ειδικά διαμορφωμένο store της Bang & Olufsen. Μουσική γεμίζει τα αυτιά μας κατ’ευθείαν και μας ελκύει προς την πηγή της.

    bang and olufsen κηφισια (13)

    Την προσοχή μας τραβάνε σχεδόν αμέσως τα Beolab 90, το επετειακό Home Audio set της B&O, μοναδικό στο είδος του, προσεγμένο στην εντέλεια και για φτιαγμένο για… λίγους. Βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο για ελάχιστες ημέρες και ήμαστε από τους τυχερούς που καταφέραμε να το δούμε και κύριως, να το ακούσουμε από κοντά. Ένα “διαμάντι” με το οποίο η B&O γιόρτασε τα 90 χρόνια ζωής της και ήδη “συλλεκτικό”.

    bang and olufsen κηφισια (14)

    Στο πλευρό των Beolab 90, η 55άρα Beovision Avant που αρχικά δεν ξεχωρίζει κατ’ευθείαν, μέχρι να προσέξεις τη βάση της. Η οποία έχει κάτι το διαφορετικό και το οποίο αποκαλύπτεται με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο. Τότε… ζωντανεύει και αρχίζει να μετακινείται γύρω από τον άξονά της, αλλά και περιστρέφοντας το panel κατά 45 μοίρες σε όποια κατεύθυνση θέλουμε. Αυτό ήταν, είχαμε αγκιστρωθεί. Πλοηγηθήκαμε ανάμεσα στα φορητά speakers, τα high-quality headsets και τα λοιπά συστήματα ήχου για το σπίτι που υπάρχουν στο κατάστημα, φεύγοντας με μια διαφορετική… “ακουστική” νοοτροπία. Δύσκολο να την αποκτήσεις αλλού…

    bang and olufsen κηφισια (11)

    bang and olufsen κηφισια (9)

    bang and olufsen κηφισια (3)

    bang and olufsen κηφισια (2) bang and olufsen κηφισια (1)
    bang and olufsen κηφισια (8)

    bang and olufsen κηφισια (5)

    bang and olufsen κηφισια (12)

    Το κατάστημα της B&O βρίσκεται Κηφισίας 279 και σας περιμένει για μια μαγική ηχητική εμπειρία.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles