16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Μπλεξιματα με το νόμο ο Arthur των Peaky Blinders… Συνελήφθη με κοκαΐνη και αμφεταμίνες!

    Ο Cillian Murphy ήταν ο πρωταγωνιστής στο Peaky Blinders, όμως δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Paul Anderson με το ρόλο του Arthur Shelby κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι σήμερα 48 χρονών και έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τη σειρά του BBC, συνελήφθη για ναρκωτικά, όταν η αστυνομία τον εντόπισε κοντά στο σπίτι του με κρακ κοκαΐνη, αμφεταμίνες και δύο συνταγογραφούμενες ουσίες.

    Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι παραδέχτηκε ότι κατείχε αμφεταμίνες κατηγορίας Β και δύο συνταγογραφούμενες ουσίες κατηγορίας Γ. Ο ηθοποιός συνελήφθη μετά από την επίσκεψή του σε συνοικιακή παμπ, όταν ο υπεύθυνος του καταστήματος ανέφερε στις Αρχές ότι μύριζε κρακ κοκαΐνης στην τουαλέτα μετά την αποχώρηση του ηθοποιού.

    Ο Anderson μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και διασταυρώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες, ενώ βρέθηκε θετικός σε οπιούχα και κοκαΐνη. Ομολόγησε την ενοχή του για τέσσερις κατηγορίες περί ναρκωτικών στην ακρόαση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο συνήγορος υπεράσπισης ισχυρίστηκε ότι ο Anderson «γλιστράει» στον χαρακτήρα του Peaky Blinders, αναφέροντας:

    «Θα αναγνωρίσετε τον κατηγορούμενο από έναν πολύ έντονο ρόλο που έπαιξε σε ένα πρόσφατο τηλεοπτικό πρόγραμμα». «Συχνά αναγνωρίζεται και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ευχαριστήσει τους fans της σειράς με το να ταυτίζεται με τον χαρακτήρα».

    Διαβάστε επίσης:

    Mr. Beast: Δείτε το εξωφρενικό ποσό που κέρδισε από ένα video στο X

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles