18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μπορεί τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus να είναι ανθεκτικά στο νερό, όμως η εγγύηση δεν καλύπτει σχετικές βλάβες

    Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus που γνωρίσαμε την Τετάρτη είναι τα πρώτα ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη smartphones της Apple, καθώς υποστηρίζουν το πρότυπο IP67. Σύμφωνα με αυτό μπορούν να αντέξουν στο νερό σε βάθος έως 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Ωστόσο, και πάλι ίσως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τα βυθίζετε στο νερό, καθώς η εγγύηση δε σας καλύπτει. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η εταιρεία:

    iphone-7

    “Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη και εξετάστηκαν κάτω από ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες με βαθμολογία IP67 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ωστόσο δεν ενδείκνυται για συνεχόμενη χρήση σε αυτές τις συνθήκες και η αντίσταση τους σ’ αυτές μπορεί να μειωθεί ως αποτέλεσμα φυσιολογικής φθοράς. Μην επιχειρήσετε να φορτίσετε ένα βρεγμένο iPhone. Ανατρέξτε στον οδηγό χρήσης για οδηγίες καθαρισμού και στεγνώματος. Οι ζημιές από νερό δεν καλύπτονται από την εγγύηση.”

    Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία πάντως που διευκρινίζει κάτι τέτοιο. Η εγγύηση για τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge,τα οποία διαθέτουν μάλιστα πιστοποίηση IP68, σημειώνει επίσης ότι τα τηλέφωνα δεν καλύπτονται για ζημιές στο νερό.

    Προσοχή λοιπόν στις βουτιές σας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles