21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Mr. Robot Season 2: “Έχουμε περισσότερη δύναμη απ’ όσο νομίζουν”

    Ήρθε ο καιρός να αναλάβουμε δράση. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο περίφημος hacker ήρωας του Mr. Robot, η πιο εντυπωσιακή σειρά της περασμένης σεζόν, μία παραγωγή που κέρδισε κοινό και κριτικούς που την αποθέωσαν για το πόσο ρεαλιστική ήταν ανάμεσα στα άλλα. Το promo της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν, μας παρουσιάζει έναν πιο αποφασισμένο από ποτέ Elliot που είναι έτοιμος να ξεσηκώσει τον κόσμο και να τον κάνει να πιστέψει πως έχει την δύναμη να ανατρέψει καταστάσεις και να αλλάξει τον κόσμο.

    MR.-ROBOT-7

    Ο Rami Malek υποδύεται τον χαρακτήρα στα κόκκινα και συνυπολογίζοντας το εντυπωσιακό τέλος της πρώτης σεζόν (όχι, δεν έχει spoilers) είναι αυτονόητο πως η δεύτερη σεζόν αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Σ’ αυτήν όπως είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός της σειράς Sam Esmail -θα σκηνοθετήσει και τα 10 επεισόδια της 2ης σεζόν- θα μας αποκαλυφθούν πολλά περισσότερα στοιχεία από το παρελθόν του ήρωα, ενώ όπως πρόσθεσε το “timeline” θα είναι πιο ξεκάθαρο.
    Ήρθε η στιγμή που ο Elliot πρέπει να αποφασίσει πόσο μακριά θέλει να φτάσει, κάτι που θα αποδειχθεί στη 2η σεζόν που καταφθάνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

    https://www.youtube.com/watch?v=Flvau2Ffmbk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles