15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    MrBeast: Έρχεται reality στο Prime Video με “εξωφρενικό” έπαθλο

    Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο YouTuber MrBeast αναμένεται να συνάψει συμφωνία με το Amazon Prime Video για την παρουσίαση ενός νέου reality διαγωνισμού με τον τίτλο Beast Games. Τώρα πια είναι επίσημο. Όπως έγινε γνωστό, στο show θα συμμετέχουν 1.000 διαγωνιζόμενοι που θα ανταγωνιστούν για ένα έπαθλο 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα είναι “η μεγαλύτερη μονομαχία στην ιστορία της τηλεόρασης και του streaming”.

    Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του MrBeast

    Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι του Beast Games. Πρόκειται όμως για μια εντυπωσιακή εξέλιξη, ακόμα και για κάποιον που έχει φιλοξενήσει πολλούς παρόμοιους διαγωνισμούς στο κανάλι του στο YouTube, όπως ο MrBeast. Πρόσφατα άνθρωποι από κάθε χώρα ανταγωνίστηκαν για 250.000 δολάρια, ενώ μια άλλη ομάδα από 1 έως 100 ετών έδωσαν μάχη για 500.000 δολάρια.

    Ο Donaldson θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του Beast Games, το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές.

    Σημειώνεται ότι αρκετά μέσα αναπαρήγαγαν τις φήμες για τη συμφωνία του Donaldson με το Prime Video από τον Ιανουάριο. Σε σχετική ανάρτηση, ο ίδιος αναφέρει: “Πρόκειται να γυρίσουμε το μεγαλύτερο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία και θα το κυκλοφορήσουμε στο Amazon Prime Video! Θα συμμετέχουν πάνω από 1.000 διαγωνιζόμενοι, με έπαθλο 5.000.000 δολάρια και πολλά ακόμη παγκόσμια ρεκόρ. Θα σας αποκαλύψω περισσότερα μέσα στη χρονιά, αλλά ας πω προς το παρόν ότι θα είναι μια θεότρελη εκπομπή!”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles