20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    MrBeast: Πούλησε τελικά το κανάλι του στη Disney για 5 δισ. δολάρια; Τι ισχύει

    Ο MrBeast είναι αναμφισβήτητα ο πιο διάσημος ψηφιακός δημιουργός στο YouTube, με πάνω από 242 εκατομμύρια συνδρομητές -μόνο στο βασικό του κανάλι. Ο αστέρας του YouTube συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οι φήμες λένε ότι είναι κοντά στην υπογραφή συμφωνίας αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων για το πρώτο του τηλεοπτικό σόου με το Amazon Prime.

    Ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο MrBeast πούλησε το κανάλι του στο YouTube στην Disney. Ο MrBeast τώρα έρχεται όμως να βάλει μια τάξη, εξηγώντας τι ισχύει τελικά.

    Τι συμβαίνει με το κανάλι του MrBeast

    Κατά τη διάρκεια του podcast The Iced Coffee Hour, οι οικοδεσπότες Graham Stephan και Jack Selby άρχισαν να κάνουν πλάκα στους καλεσμένους τους, Sam και Colby, δηλώνοντας ότι ο MrBeast πούλησε το κανάλι του στο YouTube στη Disney έναντι του ποσού των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το video έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθεί ότι επρόκειτο περί πλάκας. Έτσι, πολλοί fans του YouTuber έπεσαν στην παγίδα. Το video επανήλθε στο Twitter/X στις 3 Μαρτίου, κάνοντας περισσότερους ανθρώπους να πιστέψουν ότι ο MrBeast πούλησε το κανάλι του. Ο YouTuber κάπως έτσι αναγκάστηκε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς. “Η Disney δεν κατέχει κανένα ποσοστό του καναλιού μου,” απάντησε απλά. Στη συνέχεια, ο MrBeast αντέδρασε επιθετικά στις “άγριες” συνωμοσιολογίες γύρω από το όνομά του που είναι διάχυτες τον τελευταίο καιρό. Ο YouTuber δέχτηκε επίθεση για ένα tweet που ασκεί κριτική στην Αμερικανίδα πολιτικό Nancy Pelosi. Ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι ο 25χρονος άνδρας αναγκάστηκε να διαγράψει τη δημοσίευση, όταν συνειδητοποίησε ότι ο ανηψιός της πολιτικού είναι διαχειριστής του πρακτορείου που τον εκπροσωπεί.

    Τι δήλωσε ο YouTuber

    “Πρώτα πούλησα το κανάλι μου στη Disney και τώρα η Pelosi έχει έλεγχο πάνω μου; Οι συνωμοσιολογίες είναι άγριες τελευταία,” έγραψε ο MrBeast, προσθέτοντας ένα emoji γέλιου. Συνεχίζοντας, είπε: “Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο τύπος. Κανένα πρακτορείο δεν μου λέει τι μπορώ ή δεν μπορώ να πω.”

    Είναι γεγονός ότι προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος για τον MrBeast να πουλήσει το κανάλι του στο YouTube, αν λάβει κανείς υπόψη ότι έχει ήδη απορρίψει μια προσφορά ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παρελθόν.

    Διαβάστε επίσης:

    MrBeast: Χαρίζει 100.000 στους fans παρά το… σαμποτάζ του Instagram – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles