21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft banάρει χρήστες που διαρρέουν περιεχόμενο του GTA V!

    Το hype που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το νέο τίτλο της Rockstar, το Grand Theft Auto V, είναι τεράστιο και φυσικά τα ευτράπελα δεν γινόταν να λείπουν από το χορό. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που έχουν πιάσει στα χέρια τους “leaked” εκδόσεις του παιχνιδιού, αφού δε μπορούσαν να κάνουν υπομονή μέχρι αύριο (σ.σ. Τρίτη) για την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

    gtavban1

    Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις, ο κανονισμός της Microsoft και ο τρόπος δράσης της, είναι ξεκάθαρος. Εάν κάποιος χρήστης δημοσιεύσει εικόνες ή video in-game από ακυκλοφόρητο παιχνίδι, θα υποστεί τις κυρώσεις. Έτσι, ήδη κάποιοι χρήστες που επιδώθηκαν στις παραπάνω ενέργειες, το πληρώνουν ακριβά: Η MS δεσμεύει τα gamertags τους και τους αποκλείει δια παντός από την πρόσβαση στο Χbox Live, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να αγοράσουν καινούργια κονσόλα για να μπορέσουν και πάλι να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της.

    Το έχει κάνει στο παρελθόν με τους πειρατές του Halo 4 και το επαναλαμβάνει τώρα. Μόνο μια είναι η επιβεβαιωμένη τιμωρία χρήστη προς το παρόν, αλλά πιθανόν να ακολουθήσουν κι άλλες. Φυσικά η εταιρεία δε μπορεί να «πιάσει» αυτούς που απλώς παίζουν το παιχνίδι, παρά περιορίζεται σε όσους δημοσιεύουν το περιεχόμενό του. Θυμίζουμε πως το GTA V κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου για Xbox360 και PS3.

    gtavban2

    Επιπλέον, ανέβηκε στο PasteBin ένα .xml αρχείο που μας δίνει λόγους να πιστεύουμε ότι θα δούμε το GTA V και σε PS4, αλλά και σε PC. Το δεύτερο είναι αναμενόμενο, ούτως ή άλλως, όμως η μεταφορά του στη next-gen κονσόλα της Sony σίγουρα δεν υπήρχε στο μυαλό πολλών. Αν το αρχείο είναι αυθεντικό και λέει την αλήθεια, τότε πολύ πιθανό να μπορούμε σύντομα να παίξουμε GTA και στο PS4.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles