19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H MSI δημιουργεί κορυφαίο All-in-One PC για gaming που σπάει τα κοντέρ!

    H MSI είναι μία εταιρεία την οποία γνωρίζουμε εδώ και χρόνια για τα hardware προϊόντα που δημιουργεί (κυρίως motherboards και κάρτες γραφικών). H MSI εκτός από τα παραδοσιακά hardware components ασχολείται και με την κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων, τα οποία μάλιστα εντάσσονται στην οικογένεια των All-in-One PCs. MSI-Gaming-27T-2

    Η τελευταία πρόταση της στην κατηγορία των AIO PCs είναι το Gaming 27T, το οποίο είναι ένα σύστημα που απευθύνεται στους hardcore gamers. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας Intel Skylake 6ής γενιάς Core i7-6700, ο οποίος τρέχει στα 3.4GHz (με turbo φτάνει στα 4GHz), ενώ η δυνατή αυτή CPU συνοδεύεται από 16GB RAM μνήμης DDR4. Τα καλά νέα όμως αφορούν την κάρτα γραφικών που βρίσκεται μέσα στο Gaming 27T, καθώς η πρόταση της MSI φέρει μία mobile Nvidia GeForce GTX 980M με 8GB DDR5 μνήμης. Όσον αφορά το display εδώ η MSI έχει προσθέσει μία οθόνη 27 ιντσών τεχνολογίας LED-backlit, η οποία είναι multi-touch 10 σημείων. Παράλληλα, η MSI έχει εισαγάγει στο Gaming 27T την τεχνολογία ήχου Audio Boost για ήχο υψηλής ποιότητας από το AIO PC της.

    msi_gaming_27_aio-1

    Επιπλέον, η hardcore gaming πρόταση της MSI περιλαμβάνει έναν SSD στα 256GB, αλλά και δύο παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους στα 4 και στα 2ΤΒ! Επίσης, το Gaming 27T διαθέτει 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, αλλά και μία θύρα USB 3.1, ενώ επίσης υπάρχει και μία USB 3.0, η οποία λειτουργεί ως super charger port (παρέχοντας γρήγορη φόρτιση στις συνδεδεμένες συσκευές).

    msi_gaming_27_aio-0

    Όπως μπορείτε να φανταστείτε παρατηρώντας τα παραπάνω tech specs, το AIO PC της MSI απαιτεί από τους ενδιαφερόμενους users να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 2.699$. Μπορεί να είναι ακριβό, ωστόσο είναι σίγουρα μία πολύ δυνατή πρόταση στην οικογένεια των All-in-One PCs, η οποία μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των πιο “εναλλακτικών” hardcore gamers.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles