15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    MSI Primo 81: ένα Android tablet, “πιο iPad mini πεθαίνεις”

    Πόσο πρέπει να προσπαθήσεις για να κάνεις ένα Android tablet να μοιάζει με το iPad mini; Καθόλου σας λέμε εμείς. Δεν πρέπει να προσπαθήσεις καθόλου γιατί δεν χρειάζεται να το κάνεις. Το iPad mini θα είναι iPad mini και ένα Android tablet θα πρέπει να είναι ένα Android tablet. Ε, η MSI δεν συμφωνεί με το παραπάνω και παρουσίασε σήμερα στην Computex το Primo 81, ένα Android tablet στις 7,85 ίντσες που, στην όψη του, είναι «πιο iPad mini πεθαίνεις».  Κι όχι μόνο.

    dsc02780

    Το 7,85 ιντσών tablet χρησιμοποιεί την ίδια IPS οθόνη της LG, ανάλυσης 1024×768 που χρησιμοποιεί και το iPad mini και, όπως εύστοχα επισημαίνουν στο Engadget, αυτό από μόνο του το βγάζει κατευθείαν από την κατηγορία «μαϊμού». Οι διαστάσεις του είναι σχεδόν ίδιες (το σχεδόν πάει στο πάχος του που είναι στα 7,8 χιλιοστά, έναντι των 7,2 του mini) και αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τις συγκρίσεις, σημειώστε τα specs του: Android 4.2 λειτουργικό, 4πύρηνος επεξεργαστής A315 Allwinner, 1GB RAM και μπαταρία στα 3,500 mAh.

    dsc02818

    Η εταιρεία MSI δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του και την τιμή του. Σίγουρα, όμως, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ. Κι εξ’ όσον μπορούμε να γνωρίζουμε τις πρακτικές της Apple, μετά την δημοσιότητα που παίρνει εξαιτίας της παρουσίας του στην Computex, αμφιβάλουμε αν θα επιτρέψει η Apple να κυκλοφορήσει οπουδήποτε. Και βάζουμε στοίχημα γι αυτό.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles