21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    MTN: Ολοκλήρωσε το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care με εκδήλωση στο πάρκο που διαμόρφωσε στην Παλλουριώτισσα!

    MTN park pallouriotissa 1

    Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες η MTN, στους χώρους του πάρκου που υιοθέτησε και αναδιαμόρφωσε στην περιοχή Παλλουριώτισσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή τη λήξη του εθελοντικού  προγράμματος της MTN 21 Days of Y’ello Care, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην ενημέρωση γύρω από τον ψηφιακό εκβιασμό (cyberbullying) και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

    Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, και να χαρίσουν στα παιδιά τους ευτυχισμένες στιγμές μέσα από τα παιχνίδια, τους ξυλοπόδαρους, face painting και άλλες δραστηριότητες που υπήρχαν στον χώρο, καθώς και για να ενισχύσουν οικονομικά μέσα από τις αγορές τους σε σνακ και ποτά, το φιλανθρωπικό ίδρυμα Αγκαλιάζω.

    Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τερμάτισαν στο Πάρκο της MTN οι ποδηλάτες της MTN, οι οποίοι διάνυσαν συνολικά απόσταση 85 χιλιομέτρων ξεκινώντας από την Λεμεσό. Για κάθε εργαζόμενο που συμμετείχε στην ποδηλασία, η MTN προσέφερε 100 ευρώ για αγορά συσκευών tablet για σχολεία. Την εκδήλωση επένδυσαν μουσικά το παιδικό συγκρότημα Drumble Beats ενώ υπήρχε Live Link. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κ. Ελένη Λουκαίδου, οι οποίοι τέλεσαν και τα εγκαίνια του Πάρκου της MTN, καθώς και εκπρόσωποι της Cyber Ethics, που βοήθησε στην εκστρατεία ενημέρωσης της MTN για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

    MTN park pallouriotissa 3

    MTN park pallouriotissa 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles