16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τίτλοι τέλους στην συνεργασία MTN – ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσαν από κοινού την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους

    mtn apoel

    Μετά από μια οκταετή πορεία, η MTN Κύπρου και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοίνωσαν από κοινού την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-15. Για την ιστορία η συνεργασία της MTN με την εταιρεία ΑΠΟΕΛ, ξεκίνησε την περίοδο 2007-08 όταν και για πρώτη φορά ο ΑΠΟΕΛ προέβαλε το λογότυπο της MTN ως επίσημου χορηγού στην φανέλα του. Κατά την διάρκεια αυτών των 8 ετών ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε συνολικά πέντε κατακτήσεις πρωταθλήματος, τρεις κατακτήσεις κυπέλλων και τέσσερις κατακτήσεις Super Cup. Αντίστοιχα, το brand name MTN ενισχύθηκε σημαντικά μέσω της προβολής τόσο στο κυπριακό όσο και στο ευρωπαϊκό κοινό.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κ. Πρόδρομος Πετρίδης δήλωσε: «Ως εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την MTN, έναν συνεργάτη που στάθηκε δίπλα στον ΑΠΟΕΛ και στα καλά και στα δύσκολα. Η συμβολή και η οικονομική ενίσχυση της, ως κύριου χορηγού της ομάδας μας, ήταν σε μερικές από αυτές τις χρονιές συνεργασίας το βασικότερο οικονομικό στήριγμα μαζί με τον κόσμο της ομάδας. Την αποχαιρετούμε ως ένα άξιο συμπαραστάτη και ένα παντοτινό φίλο».

    Από την πλευρά του, ο CEO της MTN κ. Philip Van Dalsen ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι για την μακρόχρονη συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ και τη συμβολή μας σε μια πορεία γεμάτη μοναδικές συγκινήσεις και ιστορικές επιτυχίες για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τον ΑΠΟΕΛ για τα υπέροχα χρόνια συνεργασίας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα ευρωπαϊκή του πορεία. Παράλληλα, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, με ποικίλους τρόπους, να διακρινόμαστε για την κοινωνική μας προσφορά στη χώρα».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles