11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    MΤN Broadband in a Box: Internet χωρίς σταθερή γραμμή

    mtn broadband box

    Internet χωρίς σταθερή γραμμή στο σπίτι, στο εξοχικό ή όπου άλλου βρίσκεται κάνεις προσφέρει η ΜΤΝ μέσω του 4G δικτύου της. Πιο αναλυτικά, με το MTN Broadband in a Box Medium που κοστίζει €29.00 το μήνα, παρέχει την δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν ιντερνέτ όπου και αν βρίσκονται, με μέγιστη Ταχύτητα Download/Upload12Mbps/2Mbps και κόστος απόκτησης της συσκευής (router) στα  €59.00.

    2η επιλογή είναι το MTN Broadband in a Box Large με μέγιστη Ταχύτητα Download/Upload 20Mbps/4Mbps, η οποία προσφέρεται με μηνιαίο κόστος στα €35.00 και κόστος απόκτησης συσκευής (router) στα €39.00.

    Τέλος, με την επιλογή MTN Broadband in a Box XLarge που προσφέρεται με μέγιστη Ταχύτητα Download/Upload 40Mbps/6Mbps και κόστος στα €45.00 το μήνα παρέχεται επιπρόσθετα η δυνατότητα απόκτησης της συσκευής (router) δωρεάν.

    Να σημειωθεί ότι και για κάθε πλάνο MTN Broadband in a Box, ισχύει πολιτική ορθής χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, για το πλάνο MTN Broadband in a box Medium η πολιτική ορθής χρήσης ορίζεται στα 40GB, για το πλάνο MTN Broadband in a box Large η πολιτική ορθής χρήσης ορίζεται στα 60GB και για το πλάνο MTN Broadband in a box XLarge ορίζεται στα 80GB.

    Σημειώνεται επίσης πως όταν η συνολική χρήση δεδομένων (η συνολική χρήση περιλαμβάνει τον όγκο δεδομένων που αποστάλθηκε (upload) και που λήφθηκε (download) σε ένα ημερολογιακό μήνα ξεπεράσει το όριο της Πολιτικής Ορθής Χρήσης , η ΜΤΝ διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει διαχείριση της ταχύτητας σύνδεσης (1Mbps download και 512Kbps upload) για την προστασία της απόδοσης του δικτύου και τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους χρήστες υπηρεσιών δεδομένων της ΜΤΝ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles