16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησαν η ΜΤΝ Business και η Wargaming.Net

    mtn business

    Σε συμφωνία συνεργασίας προχώρησαν πρόσφατα η ΜΤΝ Business και η Wargaming.Net, μετά την απόφαση του ψυχαγωγικού κολοσσού να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με το τεράστιο διεθνές δίκτυο που διαθέτει, μέσω του οποίου παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες στους χρήστες των παιχνιδιών της.

    Συγκεκριμένα, η ΜΤΝ Business θα παρέχει στην Wargaming υπηρεσίες συνεγκατάστασης στο Κέντρο Δεδομένων της ΜΤΝ που διατηρεί στα Λατσιά, στην Λευκωσία καθώς και διεθνείς υπηρεσίες συνδεσιμότητας μεταξύ Κύπρου και των ευρωπαϊκών κέντρων δεδομένων της Wargaming.

    Σημειώνεται ότι η Wargaming.Net, με έδρα την Κύπρο, ασκεί δραστηριότητες σε 17 συνολικά χώρες και θεωρείται ο μεγαλύτερος παίκτης στην παγκόσμια αγορά δημιουργίας ψηφιακού παιχνιδιού καθώς και στην μαζική free-to-play διαδικτυακή αγορά. Από την άλλη πλευρά, όπως είναι γνωστό, η MTN BUSINESS, παρέχει εξειδικευμένες τηλεπικοινωνιακές και τεχνολογικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις μέσω των υποδομών που διαθέτει η ΜΤΝ.

    Ο Philip van Dalsen, CEO της MTN, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη της Wargaming στην ΜΤΝ: «Η συνεργασία μας με μια δραστήρια, παγκόσμιας κλάσης εταιρία όπως η Wargaming δικαιώνει την επιμονή της ΜΤΝ να επενδύουμε σε εξοπλισμό, τεχνολογία και ανθρώπους, ώστε να έχουμε σήμερα ένα από τα καλύτερα Κέντρα Δεδομένων στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή η τιμητική συνεργασία είναι μια από τις πολλές, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η MTN Business είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε επιχείρηση που χρειάζεται ένα πλήρες φάσμα λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται».

    Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business, δήλωσε «Η ΜΤΝ Business έδωσε στην Wargaming τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις που αναζητούσε στη Κύπρο για την άψογη εξυπηρέτηση του γιγάντιου δικτύου της. Είμαστε εδώ για να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελάτων μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles