20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η διάσημη γιαγιά της MTN πάει… Mall!

    MTN giagia hologram

    Η διάσημη πλέον γιαγιά της MTN, δείχνει για μια ακόμη φορά πως… δε μασάει και πάει mall… για να ενημερώνει αυτοπροσώπως στα καταστήματά της MTN στα mall! Με ένα ευρηματικό τρόπο η MTN και τη βοήθεια υπερσύγχρονων μηχανημάτων που παράγουν τρισδιάστατα video τα οποία τοποθετήθηκαν έξω από τα MTN Stores των mall (Mall of Cyprus, My Mall Limassol, King’s Avenue Mall), σας υποδέχεται το ολόσωμο ολόγραμμα της αγαπημένης γιαγιάς που πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας.

    Η περιβόητη γιαγιά της ΜΤΝ, που φαίνεται να κλέβει… την παράσταση για άλλη μια φορά, βρίσκεται εκεί για να  σας ενημερώσει για τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της ΜΤΝ αλλά και για να ποζάρει μαζί σας βοηθώντας σας να κερδίσετε! Με ποιο τρόπο; Βγάλτε μια selfie μαζί με τη γιαγιά, ανεβάστε την μέσα στην  ειδική σελίδα που έχει ετοιμαστεί στο λογαριασμό της ΜΤΝ στο Facebook και μπείτε στην κλήρωση για ένα iPhone 6 και ένα Samsung S5. Η γιαγιά κλέβει την παράσταση για άλλη μια φορά!

    Το ολόγραμμα της γιαγιάς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Mall of Cyprus από τις 10 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου και τώρα συνεχίζει την πορεία του στη Λεμεσό στο My Mall Limassol, όπου θα βρίσκεται έξω από το MTN Store μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, ενώ ακολουθεί το Kings Avenue Mall Paphos από τις 27 μέχρι τις 31 δεκεμβριου2014.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles