14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΜΤΝ: Πιστοποίηση από το Uptime Institute, για το Κέντρο Δεδομένων που διαθέτει στα Λατσιά

    mtn cyprus headquarters

    Μια σημαντική πιστοποίηση για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών της απέσπασε η MTN από το Αμερικανικό Uptime Institute, έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς πιστοποίησης Κέντρων Δεδομένων διεθνώς. Πρόκειται για το «Tier III – Certification of Design Documents» το οποίο απονεμήθηκε στην ΜΤΝ για το Datacenter που διαθέτει στα Λατσιά.

    Ειδικότερα, με την πιστοποίηση αυτή αναγνωρίζονται οι δυνατότητες του Κέντρου Δεδομένων της MTN να λειτουργεί απρόσκοπτα και διαρκώς, προστατεύοντας τις ζωτικές υποδομές του δικτύου της και εξυπηρετώντας επιχειρηματικούς πελάτες υψηλών απαιτήσεων, ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες.

    Παράλληλα, πιστοποιείται η ικανότητα της εταιρείας να παρέχει στους πελάτες της αποτελεσματικές υπηρεσίες πληροφορικής όπως colocation, cloud solutions, dedicated servers κλπ., τηρώντας αυστηρά πρότυπα λειτουργίας και αξιόπιστες υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Με τον τρόπο αυτό, οι επιχειρήσεις έχουν στην διάθεση τους έναν εξειδικευμένο και ασφαλή χώρο στον οποίο μπορούν να εγκαταστήσουν την ΙΤ υποδομή τους, να απολαμβάνουν ταχύτητα και προστασία, μειώνοντας παράλληλα δραστικά το κόστος λειτουργίας τους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Uptime Institute έχει απονείμει έως τώρα 747 αντίστοιχες Tier πιστοποιήσεις σε 74 χώρες. Οι πιστοποιήσεις αυτού του είδους παρέχονται μέσα από ενδελεχή έρευνα των δυνατοτήτων των κέντρων πληροφορικής που διαρκεί περισσότερο από έναν χρόνο, εξετάζοντας διεξοδικά τις λειτουργίες του και το επίπεδο των υπηρεσιών του.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MTN, κ. Philip van Dalsen, αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε: «Η διαρκής μας προσπάθεια να βελτιώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας αναγνωρίζεται από τους πλέον έγκυρους οργανισμούς του κλάδου μας. Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει ότι το Κέντρο Δεδομένων της MTN αποτελεί αδιαμφισβήτητα την σωστή επιλογή για δυναμικές επιχειρήσεις στην Κύπρο που αναζητούν λύσεις υψηλών προδιαγραφών».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles