22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    MTN RUN IN COLOUR: Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου η Λεμεσός ξεχειλίζει από χρώματα και αγάπη για στήριξη των παιδιών με καρκίνο

    mtn run in colour

    Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η ψυχαγωγική εκδήλωση MTN Run in Colour, (τρέξιμο ή περπάτημα μέσα στα χρώματα), ως μέρος του θεσμού των Λεμεσίων. Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία προσφέρει αφενός μια μοναδική εμπειρία σε όσους θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, και αφετέρου στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία του Ιδρύματος Ελπίδα, καθώς όλα τα καθαρά έσοδα της θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

    Το επίσημο λανσάρισμα της φετινής εκστρατείας του MTN Run in Colour έδωσε σήμερα (Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018) η ΜΤΝ σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, στην παρουσία της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνος) που είναι για φέτος τα κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας στην οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ενώ την προσπάθεια στηρίζουν άτομα από τον κόσμο της μόδας, των media, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.

    Ο Chief Commercial Officer της ΜΤΝ, κ. Θάνος Χρονόπουλος, μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης είπε “Η MTN και το Run In Colour συμμαχούν για τη μεγαλύτερη και πιο διασκεδαστική εκδήλωση της Κύπρου. Με σύνθημα WE NEED FUN, το MTN Run in Colour στηρίζει μια πολύ ευαίσθητη ομάδα, τα παιδιά με καρκίνο και ζητάμε από όλους να συμμετάσχουν, να γίνουν πολύχρωμοι και παράλληλα να στηρίξουν τον τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό”.

    Να σημειωθεί ότι εκδήλωση θα έχει φέτος νέο σημείο εκκίνησης, που θα είναι ο χώρος στάθμευσης Κίρζη, δίπλα από το ΓΣΟ (παραλιακός δρόμος Λεμεσού, κάτω από την γέφυρα απέναντι από το θεατράκι). Εκεί λοιπόν θα συγκεντρωθούν στις 13 Οκτωβρίου στις 3 το απόγευμα όλοι οι συμμετέχοντες για την προθέρμανση με χρωματοπόλεμο και στις 4 θα ξεκινήσει η διαδρομή στα χρώματα. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν ή  θα περπατήσουν στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και στη διαδρομή θα περάσουν  κάτω από ειδικούς θαλάμους χρωμάτων, τα colour stations, απ’ τους οποίους θα βγαίνουν πολύχρωμοι. Στον τερματισμό θα στηθεί ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ!

    Εισιτήρια της εκδήλωσης προπωλούνται στα περίπτερα Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, στο περίπτερο Οκτάγωνο στην Λευκωσία, στο περίπτερο Τζιοβάννης στην Λάρνακα και Time-Out στην Πάφο. Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους διαδικτυακά στο www.runincolour.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles