20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΜΤΝ: Samsung Τηλεόραση 43” με MTN at Home και πλάνο MTN TV

    mtn sasmung tv home

    Διάνα πέτυχε η ΜΤΝ, καθώς, λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του Μουντιάλ 2018, που κάθε 4 χρόνια. συσπειρώνει τους ποδοσφαιρόφιλους καθηλώνοντας τους μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες,, με μια νέα προσφορά, δίνει τώρα την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συνδεθούν με MTN at Home (16, 20 ή 30) για Internet και Σταθερή Τηλεφωνία στο σπίτι και με ένα πλάνο MTN TV να αποκτήσουν μια Smart Τηλεόραση Samsung 43”χωρίς σεντ αρχικά.

    Η συγκεκριμένη προσφορά, ισχύει για ταυτόχρονες νέες συνδέσεις στα Πλάνα MTN at Home 16, 20, 30 Mbps και MTN TV με απαραίτητη όμως προϋπόθεση την εξόφληση μέσω τραπεζικής εντολής των μηνιαίων δόσεων που αναλογούν στον πελάτη. Σημειώνεται επίσης ότι οι μηνια‎ί‎ε‎ς ‎δ‎ό‎σει‎ς ‎ για την απόκτηση της συσκευής τηλεόρασης, μπορεί ‎να διαφέρουν αναλ‎ό‎γα με το πλ‎ά‎νο ‎που επιλέχθηκε από τον πελάτη. Η περ‎ί‎οδο‎ς ‎καταβολ‎ής ‎των μηνια‎ί‎ων δ‎ό‎σεων έχει καθοριστεί στους ‎24‎ μ‎ή‎νε‎ς‎.

    Τέλος, διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση τερματισμού των υπηρεσιών που συνδέονται με την προσφορά η του συμβολαίου, ο πελάτης θα πρέπει να εξοφλήσει στην ΜΤΝ όλες τις εναπομείναντες μηνιαίες δόσεις για την συσκευή τηλεόρασης εφάπαξ με τον τερματισμό και να καταβάλει τα επιπλέον τέλη και οφειλόμενα ποσά για τις υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν μέχρι το χρόνο αποσύνδεσης όπως επίσης και το προκαθορισμένο διοικητικό τέλος τερματισμού της ΜΤΝ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles