19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΜΤΝ: Στηρίζει ενεργά το κοινωνικό έργο του Sophia Foundation και το πρόγραμμα «Let’s Hippo»

    MTN Let's Hippo

    Την έμπρακτη στήριξη της στο κοινωνικό έργο του Sophia Foundation και το πρόγραμμα «Let’s Hippo» έδειξε η ΜΤΝ με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση «Let’s Hippo» που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος «Μαγειρεύω & Προσφέρω» για παιδιά της Κύπρου.

    Στο πλαίσιο της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν 20 συνολικά συλλεκτικοί ιπποπόταμοι από fiber glass, οι οποίοι φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από 20 καταξιωμένους Κύπριους καλλιτέχνες. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος 20 εταιρείες καταβάλλοντας το ποσό των €5000 η κάθε μία. H ΜΤΝ, μετά από κλήρωση, «υιοθέτησε» τον ιπποπόταμο «Ηλίας – The Pygmy Hippo», ο οποίος είναι φιλοτεχνημένος από την γνωστή εικαστικό Λία Λαπίθη. Ο Πυγμαίος ιπποπόταμος είναι ένα εξαφανισμένο είδος μικρόσωμου ιπποπόταμου που είχε φτάσει στην Κύπρο περίπου 10.000 πριν. Χαρακτηριστικό του είναι το ναυτικό γράφημα στην πλάτη του που τον καθοδηγεί από το ταξίδι του από τη Λάρνακα μέχρι το Ακρωτήρι Λεμεσού.

    Η Μάρλεν Μιχαήλ, Communication & PR Senior Manager της ΜΤΝ, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε στο πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα και να συμβάλουμε ταυτόχρονα στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο που επιτελεί το Sophia Foundation».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles