19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mundial 2014: Το απόλυτο multiscreen event

    Ο σημερινός φίλαθλος, έχει υψηλές απαιτήσεις, καθώς θέλει να ενημερώνεται περισσότερο κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Τα στατιστικά που εμφανίζονται μια στο τόσο, στον τηλεοπτικό του δέκτη, δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες του, κι έτσι καταφεύγει σε laptops, tablets και smartphones για να συλλέξει ακόμα περισσότερο ενημερωτικό υλικό.

    mundial_multiscreen

    Τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας που πραγματοποίησαν από κοινού η YuMe με την Instant.ly, για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

    Το 46% των ερωτηθέντων θεωρεί πολύ σημαντική την παράλληλη παρακολούθηση της εξέλιξης ενός αγώνα σε περισσότερες από μία συσκευές (multiscreen), ενώ το 59% πιστεύει πως έχοντας τη δυνατότητα αυτή, θα μπορεί να παρακολουθήσει περισσότερα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης, ένα σημαντικό ποσοστό, της τάξης του 54%, δήλωσε πως σκοπεύει να παρακολουθήσει εξ ολοκλήρου τα παιχνίδια, online.

    overview

    Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα αποτελέσει το κύριο μέσο για την παρακολούθηση των highlights του Mundial σε ποσοστό 63%. Το tablet έρχεται δεύτερο με 25%, ενώ ακολουθεί κατά πόδας το smartphone με 23%.

    highlights

    Το Live Streaming θα είναι εξίσου δημοφιλές σε όλες τις συσκευές, με τον υπολογιστή να κατέχει τη μερίδα του λέοντος (33%), το tablet να ακολουθεί (22%), τις connected τηλεοράσεις να έπονται με 13%, και τα smartphones να αποτελούν την λιγότερο δημοφιλή επιλογή με 11%.

    live_streaming

    Σχεδόν οι μισοί ερωτηθέντες σκοπεύουν να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα προηγούμενων διοργανώσεων Παγκοσμίων Κυπέλλων, ενώ ένα ποσοστό 16% σχεδιάζει να “αρρωστήσει”, προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει τους αγώνες.

    sick

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles