20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mushroom Chaise: η φουτουριστική καρέκλα που είναι φτιαγμένη από βιοδιασπώμενα μανιτάρια!

    Λένε πως τα καλά έπιπλα κρατάνε μια ζωή, όμως μιας και ζούμε στην εποχή του «φιλικό προς το περιβάλλον», πλέον τα έπιπλα έχουν δικιά τους διάρκεια ζωής. Στο φετινό International Contemporary Furniture Fair, η αρχιτεκτονική και σχεδιαστική ομάδα Terreform ONE αποκάλυψε το σχέδιο της για τη «Mushroom Chaise», που περιγράφετε ως μια φουτουριστική πολυθρόνα που είναι ολοκληρωτικά φτιαγμένη από βιοδιασπώμενα μανιτάρια. Αυτή η πολυθρόνα προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση στην μαζική παραγωγή επίπλων και υπόσχεται να ανοίξει τις πόρτες για νέες τεχνικές κατασκευής και τεχνολογίας, οι οποίες δεν δημιουργούν απόβλητα, αλλά αντίθετα συμβάλουν στον περιβάλλον.

    σδφ

    Το τελευταίο πρότζεκτ της Terreform ONE εντάσσεται στην ευρύτερη μη-κερδοσκοπική αποστολή με σκοπό ένα πιο βιώσιμο και οικολογικά συνδεδεμένο μέλλον για τις πόλεις μέσω καινοτόμων σχεδίων.

    Η ανακυκλώσιμη και χωρίς απόβλητα πολυθρόνα είναι μια καινοτόμα ιδέα, που κατασκευάστηκε από διάφορα στελέχη μυκήτων μέσα σε επτά μέρες. Όταν φτάσει σε σημείο να μην είναι πλέον χρήσιμη, δεν χρειάζεται να την δωρίσεις κάπου, καλύτερα είναι να τη χαρεί η Μητέρα Φύση, Όπως αναφέρει η Terreform, «η πολυθρόνα μπορεί να συμπιεστεί και να επανέλθει φυσικά στο περιβάλλον, όπου και να βιοδιασπαστεί».

    Οπότε, η… εξέλιξη των πλαστικών είναι τα μανιτάρια;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles