21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel OneTouch Idol 4 ελληνικό hands-on: «Βαδίζοντας στον δρόμο της εξέλιξης»! (MWC 2016)

    Όταν η Alcatel το καλοκαίρι το 2015 κυκλοφόρησε το Idol 3 μας εξέπληξε ευχάριστα. Η χαμηλή τιμή του σε συνδυασμό με τα ανεπτυγμένα features, το μεταλλικό και απόλυτα συμμετρικό design και η καλή ποιότητα των καμερών του, κατέστησαν το Idol 3 μία αρκετά αξιόπιστη και δυναμική πρόταση. Στο MWC 2016, η Alcatel πραγματοποιεί το επόμενο εξελικτικό βήμα, παρουσιάζοντας τα Idol 4 και Idol 4S, δύο συσκευών με πλούσια χαρακτηριστικά και μοναδικές δυνατότητες, οι οποίες παράλληλα για πρώτη φορά φλερτάρουν με το VR.

    Idol 4 (2) (Large)

    Το πρώτο πράγμα που σου τραβάει την προσοχή με το που αντικρίζεις το Idol 4 της Alcatel είναι το εξαιρετικά κομψό μεταλλικό design του, το οποίο ακολουθεί την ίδια reversible λογική με τον προκάτοχο του (idol 3). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να μιλήσει από οποιαδήποτε πλευρά και εάν σηκώσει το τηλέφωνο. Ωστόσο, πέραν του reversible feature, η Alcatel με το Idol 4 πήγε ένα βήμα παραπέρα και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με μία ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

    Idol 4 (14) (Large)

    Συγκεκριμένα η νέα πρόταση της Alcatel έρχεται με οθόνη στις 5.2 ίντσες ανάλυσης Full HD (1920×1080 pixels), ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένας επεξεργαστής Snapdragon 617, ο οποίος συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (με τη δυνατότητα επέκτασης όμως μέσω της χρήσης microSD card).

    Idol 4 (11) (Large)

    Επιπλέον, το Alcatel Idol 4 σίγουρα δεν θα δυσαρεστήσει τους φίλους της mobile φωτογραφίας, καθώς διαθέτει δύο κάμερες στα 13MP (κύρια) και 8MP (selfie cam), οι οποίες ενσωματώνουν μία σειρά από λειτουργίες όπως touch focus, auto-HDR κ.ά. Τέλος, η συσκευή έρχεται με μπαταρία στα 2.600mAh και dual ηχεία στα 3.6 watts που παράγουν crystal clear ήχο. Στα πλεονεκτήμτα του σημείωστε ότι έρχεται μαζί με ένα VR headset, το οποίο φανερώνει την πρόθεση της Alcatel να ακολουθήσει το τρένο της εξέλιξης της εικονικής πραγματικότητας

    Idol 4 (10) (Large)

    Έχοντας μία πρώτη επαφή με τη συσκευή στο MWC στη Βαρκελώνη, δε γίνεται να μην κρύψουμε την ικανοποίηση μας για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η Alcatel, καθώς είναι εμφανές ότι πήρε την πετυχημένη ιδέα του Idol 3 και την επέκτεινε ακόμη περισσότερο… Αναμφίβολα, ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χεριά μας για αναλυτικό hands-on!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles